Παρασκευή 28 Ιούνη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Συνεχίζεται το πρόγραμμα στο Στέκι

Συνεχίζονται αύριο Σάββατο στις 20.00 οι εκδηλώσεις στο Στέκι Πολιτισμού και Νεανικής Δημιουργίας της ΚΝΕ, με παράσταση φλαμένκο, όπου συμμετέχουν μαθητές του Στεκιού. Νέοι άνθρωποι, όλη αυτή τη χρονιά, με δασκάλα την Βάσια Κατσιγιάννη, είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν δωρεάν μαθήματα αυτής της τόσο ξεχωριστής τέχνης, να έρθουν σε επαφή με τον χορό, τη μουσική και την ιδιαίτερη ισπανική κουλτούρα. Αλλωστε, την περασμένη βδομάδα πραγματοποιήθηκε συναυλία με τους Cloud Seven, ένα μουσικό σχήμα που σταθερά όλη τη χρονιά στέγαζε τις πρόβες του στο χώρο του Στεκιού.

Οι ακροατές ταξίδεψαν με τα τραγούδια και τις μουσικές γνωστών κινηματογραφικών ταινιών, αγαπημένων λάτιν και τζαζ κομματιών, σιγοτραγούδησαν τις μελωδίες και απόλαυσαν αυτές τις ξεχωριστές στιγμές. Το πρόγραμμα ήταν πλούσιο: Από ρομαντικές μελωδίες, μουσικές από την Καραϊβική και τις φλόγες των δράκων, μέχρι την Ταραντέλα του Μορικόνε, το «Bella Ciao» κ.ά.

Επαιξαν οι μουσικοί: Γιώργος Σταυρινός (πιάνο), Κατερίνα Μαυροειδή (βιολί), Παύλος Χαρμπαλής (βιόλα), Ευταξία Πυρπύλη (τσέλο), Κώστας Σταυρόπουλος (κοντραμπάσο) και Κώστας Ραγκούσης (κρουστά). Συμμετείχε ο Γιώργος Μαυροειδής (κιθάρα - τραγούδι).


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ