Τετάρτη 12 Ιούνη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΒΟΛΕΪ - SILVER LEAGUE
Κομβικές κόντρες για άνδρες και γυναίκες

Στη μάχη της 5ης αγωνιστικής των ομίλων τους στη Silver European League ρίχνονται σήμερα οι Εθνικές ομάδες βόλεϊ ανδρών και γυναικών.

Η Εθνική ανδρών παρά τη νίκη επί της Ουγγαρίας την προηγούμενη αγωνιστική με 3-1, έπεσε στη 2η θέση του ομίλου από το χαμένο σετ, υστερώντας στην ισοβαθμία με την Αυστρία στο ρετιρέ. Ετσι, για το ελληνικό συγκρότημα στο σημερινό εντός έδρας αγώνα κόντρα στη Βοσνία (Ρέντη, 19.30) η καθαρή νίκη είναι επιβεβλημένη ευελπιστώντας και σε στραβοπάτημα των Αυστριακών κόντρα στην Ουγγαρία. Στα αγωνιστικά, στην αποστολή της Εθνικής ο Γιώργος Παπαλεξίου θα πάρει τη θέση του Αγκίμ Κοτζάι.

Η βαθμολογία: Αυστρία 9, Ελλάδα 9, Βοσνία 3, Ουγγαρία 3.

Τις ελπίδες της για την πρωτιά του ομίλου θέλει να διατηρήσει ζωντανές η Εθνική γυναικών φιλοξενώντας την Εσθονία (Βραχάτι, 16.30). Μετά το... δώρο της Πορτογαλίας, που επικράτησε της Σλοβενίας, η Εθνική μείωσε την απόσταση από τις πρωτοπόρες Σλοβένες και θέλει την καθαρή νίκη σήμερα προκειμένου στο φινάλε κόντρα στις δεύτερες εκτός έδρας να πάρει την πρώτη θέση. Στην αποστολή επιστρέφει η Στέλλα Χριστοδούλου που ξεπέρασε τον τραυματισμό της.

Η βαθμολογία: Σλοβενία 10, Ελλάδα 9, Πορτογαλία 3, Εσθονία 2.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ