Σάββατο 13 Απρίλη 2019 - Κυριακή 14 Απρίλη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 32
24ΩΡΟ
ΚΑΙΡΟΣ

Το Σάββατο αναμένονται αραιές νεφώσεις που γρήγορα θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές μετά το μεσημέρι. Τα φαινόμενα θα σταματήσουν από αργά το απόγευμα. Στο Ιόνιο, τα ηπειρωτικά, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και βαθμιαία στην Κρήτη θα εκδηλωθούν νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες, πιθανόν κατά τόπους ισχυρές το πρωί στα βορειοανατολικά. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 4 με 5 και στο Αιγαίο έως 6 μποφόρ που βαθμιαία στα δυτικά και στα νότια θα στραφούν σε δυτικών διευθύνσεων με την ίδια ένταση.

Στα δυτικά, τα βόρεια, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα την Κυριακή θα εκδηλωθούν νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές, που από αργά το απόγευμα θα σταματήσουν. Στην υπόλοιπη χώρα αναμένονται λίγες νεφώσεις, κατά τόπους αυξημένες στα ηπειρωτικά και στα ορεινά της Κρήτης. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 4 και στα νότια 5 με 6 μποφόρ.

Τη Δευτέρα στα δυτικά, τα κεντρικά, τα βόρεια, την Κρήτη και βαθμιαία και στην υπόλοιπη χώρα προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 5 και στα νότια τοπικά έως 6 μποφόρ. Βαθμιαία στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια θα στραφούν σε βόρειους 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία το Σαββατοκύριακο και τη Δευτέρα δεν θα παρουσιάσει αξιόλογη μεταβολή.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ