Πέμπτη 21 Μάρτη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ
Συλλαλητήριο για τα προβλήματα των κτηνοτρόφων

Τη διοργάνωση συλλαλητηρίου στον κόμβο της Αμφιλοχίας το πρώτο 10ήμερο του Απρίλη αποφάσισε η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Αιτωλοακαρνανίας σε συνεδρίασή της την Τρίτη 19/3, όπου συζητήθηκαν η πορεία των πρόσφατων αγροτικών κινητοποιήσεων και τα επόμενα αγωνιστικά βήματα.

Η Ομοσπονδία υπογραμμίζει ότι μπροστά στην κατάσταση που έχει διαμορφωθεί με την κατάρρευση των τιμών παραγωγού στο γάλα και στο κρέας, σε συνδυασμό με τα γενικότερα οξυμένα προβλήματα, οι κτηνοτρόφοι οδηγούνται σε αφανισμό. Πριν από τη διεξαγωγή του συλλαλητηρίου, η Ομοσπονδία και οι Αγροτικοί Σύλλογοι - μέλη της θα προχωρήσουν σε συσκέψεις και περιοδείες στην περιοχή για την ενημέρωση των συναδέλφων τους και την καλύτερη οργάνωση του αγώνα.

Παράλληλα, σε ανακοίνωσή της η Ομοσπονδία χαιρετίζει την απόφαση του Αγροτικού Συλλόγου Κατούνας να πραγματοποιήσει συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο προαύλιο του Κέντρου Υγείας Κατούνας, σήμερα Πέμπτη στις 11 π.μ., ενάντια στη συνεχή υποβάθμιση των δημόσιων υπηρεσιών Υγείας στην περιοχή.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ