Πέμπτη 21 Μάρτη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΕURO U19
«Διπρόσωπη» η Εθνική νέων στην πρεμιέρα

Πληρώνοντας το κακό β' μέρος, η Εθνική ποδοσφαίρου νέων αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με τη Δανία στην πρεμιέρα του 2ου ομίλου για τη φάση Elite Round, που θα κρίνει την πρόκριση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου U19 το καλοκαίρι στην Αρμενία.

Η ελληνική ομάδα ήταν καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο και προηγήθηκε 2-0, με σκόρερ τον Τσαούση στο 18' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι και τον Μελιόπουλο στο 37', ενώ στο ενδιάμεσο είχε αποφύγει την ισοφάριση καθώς ο Κάατρουπ στο 28' έστειλε την μπάλα στο δοκάρι.

Στην επανάληψη η Εθνική ήταν κακή και έδωσε την ευκαιρία στους Δανούς να ασκήσουν πίεση και να ισοφαρίσουν, με σκόρερ και των δύο γκολ τον Κάουφμαν στο 60' και στο 72'. Ετσι, το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα έχασε την ευκαιρία να βρεθεί στην κορυφή του ομίλου μαζί με την Αγγλία (επόμενη αντίπαλο της Ελλάδας στις 23 Μάρτη), η οποία στο άλλο ματς της 1ης αγωνιστικής του ομίλου επικράτησε άνετα της Τσεχία με σκορ 4-1.

Ελλάδα: Νικοπολίδης, Λυρατζής, Διαμαντής, Μιχαηλίδης, Τσαούσης (81' Γαϊτανίδης), Νεοφυτίδης, Μελιόπουλος (60' Τσιγγάρας), Μπότος, Εμμανουηλίδης, Γκαργκαλατζίδης (71' Λιάβας), Σέχου.

Δανία: Μπερνάτ, Λάρσεν, Κλίτεν Λ., Γκούντμαν, Γένσεν Μ., Κρίστενσεν, Μάντσεν, Κλίτεν Ο., Γένσεν Β. (70' Μπίντστρουπ), Κάαστρουπ (55' Νταμσγκάαρντ), Κάουφμαν (75' Χογκχ).


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ