Πέμπτη 21 Μάρτη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΓΚΡΑΝ ΚΑΝΑΡΙΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Την τύχη στα χέρια του

Με στόχο τη νίκη με την οποία θα διασφαλίσει σε μεγάλο βαθμό την πρόκριση στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας, ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει απόψε την Γκραν Κανάρια στην Ισπανία για την 28η αγωνιστική (22.30 - Novasports 2). Μετά την καθοριστική νίκη επί της Μπάγερν Μονάχου στο ΣΕΦ, οι «ερυθρόλευκοι» (14 νίκες - 13 ήττες) κρατούν την τύχη στα χέρια τους όσον αφορά την είσοδο στην οκτάδα και ελπίζουν μέχρι και στην κατάληψη της 6ης θέσης στην τελική βαθμολογία της κανονικής περιόδου.

Συγκρατημένος εμφανίστηκε ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Ντέιβιντ Μπλατ. Υποστήριξε ότι ο στόχος της πρόκρισης δεν έχει επιτευχθεί ακόμα και ο δρόμος παραμένει μακρύς και δύσκολος. Η ομάδα χρειάζεται όσο περισσότερες νίκες μέχρι το τέλος της κανονικής περιόδου, είπε, και αυτό καλείται να πετύχει στις τρεις αγωνιστικές που απομένουν. Εκανε λόγο για πολύ καλό κλίμα στα αποδυτήρια, με ενωτική ατμόσφαιρα μεταξύ των παικτών, η οποία συνέβαλε στην ανάκαμψη από την άσχημη πορεία του τελευταίου διαστήματος. Οσο για τον αποψινό αγώνα, εκτίμησε ότι έχει δυσκολίες και παγίδες, καθώς η Γκραν Κανάρια, αν και χωρίς ελπίδες πρόκρισης, επιδιώκει να κάνει αισθητή την παρουσία της μέχρι το φινάλε.

Απόντες για τον Ολυμπιακό θα είναι για άλλη μια φορά οι τραυματίες Σπανούλης, Στρέλνιεκς και Αγραβάνης. Αμφίβολη είναι και η συμμετοχή του Γκος, που τραυματίστηκε στον αγώνα με την Μπάγερν.

  • Αλλοι αγώνες της βραδιάς: ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Φενερμπαχτσέ (19.00 - Novasports 2), Μπούντουσνοστ - Εφές (21.00 - Novasports 3), Μπάγερν - Μπαρτσελόνα (21.00 - Novasports 1).

Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ