Παρασκευή 15 Μάρτη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
ΝΙΚΟΣ ΣΟΦΙΑΝΟΣ
«Ο Ν. Ηλιόπουλος κάνει προεκλογικό αγώνα με αθλιότητες»

Δήλωση του μέλους του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιου δημάρχου Αθήνας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση»

Για τις αθλιότητες του υποψήφιου δημάρχου Αθήνας του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με το δήμο Πάτρας έκανε δήλωση ο Νίκος Σοφιανός, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος δήμαρχος Αθήνας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

Η δήλωση έχει ως εξής:

«Ο κ. Ηλιόπουλος, η λύση ανάγκης για το δήμο της Αθήνας που επέλεξε ο ΣΥΡΙΖΑ, βρίσκεται σε πλήρη σύγχυση όσον αφορά την εκλογική μάχη στην Αθήνα, γι' αυτό και επέλεξε να κάνει προεκλογικό αγώνα με αθλιότητες για το δήμο Πάτρας.

Ο υφυπουργός της κυβέρνησης Τσίπρα - Καμμένου, υποψήφιος δήμαρχος της Αθήνας τώρα, και πριν περιφερειακός σύμβουλος με την κ. Δούρου, αντί να παρακολουθεί με ανησυχία την τροπολογία της κυβέρνησής του στον Ποινικό Κώδικα, που ρίχνει στα μαλακά την ηγεσία της εγκληματικής - ναζιστικής οργάνωσης της ΧΑ, κουνάει το δάχτυλο αναπαράγοντας ψέματα για υποτιθέμενη λογοκρισία του δήμου σε συναυλία ενός συγκροτήματος.

Δεν προλάβαινε, υλοποιώντας τα μνημόνια που ψήφισε μαζί με τον Καμμένο και τους άλλους ακροδεξιούς υπουργούς, με τους οποίους βρισκόταν στο ίδιο υπουργικό συμβούλιο, να μάθει ότι ο δήμος της Πάτρας είναι ο δήμος που απαγόρευσε οποιαδήποτε δραστηριότητα της ΧΑ στην πόλη, με αποτέλεσμα ο δήμαρχος να οδηγηθεί σε δίκη από τη ναζιστική - εγκληματική οργάνωση γι' αυτήν του την επιλογή.

Ο λαός της Αθήνας ας βγάλει τα συμπεράσματά του».


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ