Πέμπτη 7 Μάρτη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΝΤΑΡΟΥΣΑΦΑΚΑ - ΠΑΟ
Να διατηρήσει τις ελπίδες του

Με ανεβασμένη ψυχολογία έπειτα από τις δύο συνεχόμενες νίκες επί Χίμκι και Γκραν Κανάρια, ο Παναθηναϊκός καλείται σήμερα να συνεχίσει νικηφόρα στην Ευρωλίγκα, αντιμετωπίζοντας την Νταρουσάφακα στην Κωνσταντινούπολη (19.15 - Novasports 2) για την 25η αγωνιστική. Οι «πράσινοι», 11οι αυτή τη στιγμή (11 νίκες και 13 ήττες) παραμένουν σε δύσκολη θέση για το στόχο της πρόκρισης στην οκτάδα, που οδηγεί στα πλέι οφ, και απέναντι στην ουραγό Νταρουσάφακα δεν έχουν περιθώρια ήττας.

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Ρικ Πιτίνο, δήλωσε ότι η ομάδα του θα παλέψει για το καλύτερο στη σημερινή αναμέτρηση και εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη βελτιωμένη εικόνα του τελευταίου διαστήματος, επισημαίνοντας πάντως πως υπάρχουν ζητήματα που χρήζουν βελτίωσης. Πέραν των γνωστών απουσιών (Παππά, Λοτζέσκι) εκτός αποστολής είναι και Μήτογλου ενώ επιστρέφει ο Ντεσόν Τόμας.

  • Αλλοι σημερινοί αγώνες: Ζαλγκίρις - Γκραν Κανάρια (20.00 - Novasports 4), Μπάγερν Μονάχου - Μακάμπι Τελ Αβίβ (21.30 - Novasports 3), Ρεάλ Μαδρίτης - Φενερμπαχτσέ (22.00 - Novasports 2).

Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ