Παρασκευή 9 Νοέμβρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 39
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Μεταγραφικά σενάρια

Με τη διακοπή του πρωταθλήματος αλλά και το τέλος της α' φάσης του κυπέλλου Ελλάδας, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού προσπαθούν να ανασυγκροτήσουν τόσο το κλίμα στην ομάδα, λόγω των σεναρίων για ανταλλαγές αλλά και το θέμα με τις δηλώσεις του Γιαννακόπουλου για το περιβόητο πέναλτι του αγώνα με το Αιγάλεω την περασμένη Κυριακή.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός, σε ό,τι αφορά το θέμα που έχει προκύψει με τις ανταλλαγές των Γεωργίου και Πουρσανίδη με τους Χαριστέα και Κατεργιαννάκη από τον Αρη στη μεταγραφική περίοδο του Γενάρη, εξέδωσε ανακοίνωση που αναφέρει πως «ουδέποτε υπήρξε συνάντηση ή οποιαδήποτε συζήτηση για την απόκτηση των δύο παικτών». Από την πλευρά των «κιτρίνων», πληροφορίες αναφέρουν πως ο νέος τεχνικός, Ρισάρ Ταρντί, δε φαίνεται διατεθειμένος να παραμείνει στον πάγκο του Αρη χωρίς τον Χαριστέα στο ρόστερ.

Σε ό,τι αφορά τον αγωνιστικό τομέα, ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων», Τάκης Λεμονής, που πήρε τη στήριξη του προέδρου της ομάδας, μετράει τις πληγές από τους τραυματισμούς που πλέον ο αριθμός τους αυξάνεται κατακόρυφα. Πάντως, υπάρχει προβληματισμός για τη θέση του τερματοφύλακα καθώς πέρα από τον Κλέοπα Γιάννου, δεν υπάρχει άλλος διαθέσιμος ύστερα από τους τραυματισμένους Γεωργίου και Ελευθερόπουλο.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ