Παρασκευή 15 Φλεβάρη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΛΟ - ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ
Η Χίος κρίνει τον τροπαιούχο

Το πρώτο τρόπαιο της χρονιάς στο χώρο του γυναικείου πόλο θα κριθεί από σήμερα και μέχρι την Κυριακή στη Χίο καθώς εκεί θα διεξαχθεί το φάιναλ φορ του Κυπέλλου. Αυτό θα είναι το δεύτερο φάιναλ φορ Κυπέλλου στην ιστορία του πόλο γυναικών, μετά το περσινό στο Καρπενήσι όπου ο Ολυμπιακός κατέκτησε το Κύπελλο.

Στους σημερινούς δύο ημιτελικούς τα φαβορί για το τρόπαιο Ολυμπιακός και Βουλιαγμένη με στόχο την παρουσία τους στον τελικό θα κοντραριστούν αντίστοιχα με Νηρέα Χαλανδρίου (18.00 ΕΡΤ) και Γλυφάδα (20.00), που θα επιδιώξουν να κάνουν την έκπληξη. Ο τελικός είναι προγραμματισμένος για αύριο Σάββατο 16/2 στις 14.00 (ΕΡΤ).

Ας σημειωθεί πως για τους Ολυμπιακό, Βουλιαγμένη, Νηρέα αυτή είναι η δεύτερη παρουσία στην τετράδα του Κυπέλλου ενώ η Γλυφάδα δίνει το «παρών» για πρώτη φορά.

Σημειώνεται ότι παρά τα έντονα καιρικά φαινόμενο το τελευταίο 48ωρο και τους έντονους ανέμους στο Αιγαίο, οι άνθρωποι της ΚΟΕ κατέφθασαν στο νησί της μαστίχας από χτες το βράδυ, ενώ οι αποστολές των τεσσάρων φιναλίστ αναμένεται να φθάσουν το απόγευμα, αεροπορικώς.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ