Πέμπτη 14 Φλεβάρη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
TA ΑΛΛΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ
Ξεχωρίζει η ιβηρική κόντρα

Η ιβηρική κόντρα μεταξύ της Σπόρτινγκ Λισαβόνας και της Βιγιαρεάλ είναι απ' αυτές που ξεχωρίζουν στα πρώτα παιχνίδια της φάσης των «32» του Europa League. Στα αξιοσημείωτα και το παιχνίδι στη Ρώμη, όπου η Λάτσιο των φετινών υψηλών ευρωπαϊκών βλέψεων θα υποδεχτεί τη Σεβίλλη που και φέτος θεωρείται εκ των φαβορί της διοργάνωσης. Ψάχνοντας μέσω της Ευρώπης την εξιλέωση για τις εμφανίσεις στο εσωτερικό, η Ιντερ θα δοκιμαστεί στην Αυστρία κόντρα στη Ραπίντ Βιέννης. Σημειώνεται πως προβάδισμα πρόκρισης έχει πάρει η Φενερμπαχτσέ μετά τη νίκη στην έδρα της με 1-0 επί της Ζενίτ, στο παιχνίδι που άνοιξε πρόωρα την αυλαία της φάσης των «32».

Τα άλλα παιχνίδια

(19.55) Σλάβια Πράγας - Γκενκ, Ρεν - Μπέτις (Cosmote Sport 9), ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ - Αρσεναλ (Cosmote Sport 4), Κράσνονταρ - Λεβερκούζεν (Cosmote Sport 8), Γαλατασαράι - Μπενφίκα (Cosmote Sport 7).

(20.00) Σέλτικ - Βαλένθια (Cosmote Sport 4), Μπριζ - Σάλτσμπουργκ (Cosmote Sport 9), Ζυρίχη - Νάπολι (Cosmote Sport 4), Σαχτάρ - Αϊντραχτ (Cosmote Sport 8), Μάλμε - Τσέλσι (Cosmote Sport 3).


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ