Σάββατο 2 Φλεβάρη 2019 - Κυριακή 3 Φλεβάρη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΚΟ ΑΤΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΚΚΕ - ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΚΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΓΑΤΙΚΗ-ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ
Δυναμώνουμε τον αγώνα ενάντια στην εργασιακή ζούγκλα, για σύγχρονα δικαιώματα

Εκδήλωση την Τετάρτη 6/2, με κεντρικό ομιλητή τον Δ. Κουτσούμπα

Το Τμήμα της ΚΕ για την Εργατική - Συνδικαλιστική Δουλειά και η Κομματική Οργάνωση Αττικής του ΚΚΕ διοργανώνουν εκδήλωση με θέμα «Δυναμώνουμε τον αγώνα ενάντια στην εργασιακή ζούγκλα, για σύγχρονα δικαιώματα», την Τετάρτη 6 Φλεβάρη, στις 6.30 μ.μ., στο ξενοδοχείο «Novotel» (Μιχαήλ Βόδα 4 - 6).

Κεντρικός ομιλητής στην εκδήλωση θα είναι ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας. Θα μιλήσουν επίσης στελέχη του Κόμματος και συνδικαλιστές.

Το Τμήμα της ΚΕ και η ΚΟ Αττικής φιλοδοξούν να φιλοξενήσουν στην εκδήλωση εκατοντάδες εργαζομένους από κλάδους και χώρους δουλειάς, με τους οποίους οι κομμουνιστές έδωσαν μαζί σημαντικές μάχες στο κίνημα το προηγούμενο διάστημα, εργαζόμενους που παρά τις όποιες διαφωνίες συναντήθηκαν σε σημαντικές πρωτοβουλίες που πήραν το προηγούμενο διάστημα Ομοσπονδίες και συνδικάτα που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ.

Μέσα και από την εκδήλωση στις 6 Φλεβάρη, επιδίωξη είναι να φωτιστεί ο χαρακτήρας της αντιλαϊκής πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ και των άλλων αστικών κομμάτων και ταυτόχρονα να προβληθεί η ανάγκη ισχυροποίησης του ΚΚΕ και του εργατικού κινήματος. Να προβληθούν οι θέσεις του Κόμματος ενάντια στην εργασιακή ζούγκλα, ότι δεν είναι μονόδρομος για την εργατική τάξη και το λαό η πολιτική των θυσιών, των αντιλαϊκών νόμων, του «μικρότερου κακού», αλλά η οργάνωση και η πάλη για τις σύγχρονες ανάγκες τους, η προοπτική του αγώνα ενάντια στην κυριαρχία των μονοπωλίων και την καπιταλιστική βαρβαρότητα.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ