Τετάρτη 30 Γενάρη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
2019 ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

«Δυναμώνουμε το ΚΚΕ παντού για να δυναμώσει η λαϊκή διεκδίκηση, για τις ανάγκες μας, το δίκιο μας»: Αυτό ήταν το στίγμα της εκδήλωσης που έγινε χτες στο Πνευματικό Κέντρο του δήμου της Αθήνας για την παρουσίαση των υποψήφιων δημοτικών συμβούλων στο δήμο Αθηναίων και υποψήφιων συμβούλων στον Κεντρικό Τομέα της Περιφέρειας Αττικής με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

Η αίθουσα από νωρίς είχε γεμίσει ασφυκτικά με ανθρώπους του μόχθου και της δουλειάς, πρωτοπόρους εργαζόμενους που δραστηριοποιούνται στο συνδικαλιστικό κίνημα, ανθρώπους από τον καλλιτεχνικό, τον επιστημονικό χώρο, τον Αθλητισμό, τους χώρους της Υγείας.

Ηταν ένα σάλπισμα συμπόρευσης με το ΚΚΕ και από ανθρώπους που τα προηγούμενα χρόνια είχαν στηρίξει άλλες πολιτικές δυνάμεις, όπως τον ΣΥΡΙΖΑ, και απάντησή τους στο ρεύμα της απογοήτευσης που έσπειρε στο λαό η κυβέρνηση είναι η συσπείρωση γύρω από το ΚΚΕ, για να δυναμώσει η μόνη πραγματικά μαχητική εργατική - λαϊκή αντιπολίτευση.

Οι συγκεντρωμένοι που ήδη δίνουν τη μάχη στους τόπους δουλειάς και τις συνοικίες της Αττικής, μετά και τη χτεσινή επιτυχημένη εκδήλωση, ρίχνονται ακόμα πιο αποφασιστικά στον αγώνα για να μεταδώσουν αυτό το κάλεσμα ενίσχυσης και στράτευσης με το Κόμμα, για να φτάσει παντού το σύνθημα: «Δυνάμωσε το ΚΚΕ παντού. Δώσε δύναμη στη δύναμή σου σε δήμους και Περιφέρεια».

Στην εκδήλωση μίλησαν ο Γιάννης Πρωτούλης, περιφερειακός σύμβουλος Αττικής, υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής και μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, και ο Νίκος Σοφιανός, δημοτικός σύμβουλος Αθήνας και υποψήφιος δήμαρχος Αθήνας, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ. Αμέσως μετά, τον λόγο πήραν υποψήφιοι δημοτικοί και περιφερειακοί σύμβουλοι.

Στο Πνευματικό Κέντρο παρευρέθηκε αντιπροσωπεία της ΚΕ του ΚΚΕ με επικεφαλής την Λουίζα Ράζου, μέλος του ΠΓ και Γραμματέα της ΕΠ της ΚΟ Αττικής.

Μεταξύ άλλων, στο Πνευματικό Κέντρο έδωσαν το «παρών»: Ο τραγουδοποιός Παντελής Θαλασσινός, οι ηθοποιοί Νικολέτα Βλαβιανού και Λίλα Καφαντάρη, η βουλευτής του Κόμματος Λιάνα Κανέλλη. Επίσης ο Βαγγέλης Αντωνίου, πρώην μέλος της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην στέλεχος της ΛΑΕ, ο Αντώνης Δαβανέλος, πρώην μέλος της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ, ο Γιάννης Μηλιός, πρώην στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ και η Αριαδνή Αλαβάνου.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ