Τετάρτη 30 Γενάρη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
2019 ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
Συνεχίζεται η δραστηριότητα για τις τοπικές και περιφερειακές εκλογές
Συγκεντρώσεις στην Αττική

Πολιτικές συγκεντρώσεις και συσκέψεις με τίτλο «Κάνε τη διαφορά με ισχυρό ΚΚΕ παντού. Δώσε δύναμη στη δύναμή σου» διοργανώνονται από την ΚΟ Αττικής του Κόμματος το επόμενο διάστημα, με ομιλητές στελέχη του Κόμματος και υποψήφιους της «Λαϊκής Συσπείρωσης». Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

Σήμερα, Τετάρτη:

-- Στις 10 π.μ., ο Γιάννης Πρωτούλης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής, θα επισκεφτεί το Μέγαρο του ΟΤΕ, για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

-- Στις 12 μ., η Διαμάντω Μανωλάκου, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, βουλευτής και υποψήφια δήμαρχος Πειραιά, θα επισκεφτεί το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης στον Αγ. Ελευθέριο, για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

-- Στις 10 π.μ., η Τασία Τσατσούλη, μέλος της ΚΕ, θα επισκεφτεί τις υπηρεσίες της Αποκεντρωμένης Διοίκησης (Κατεχάκη 56), για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

-- Στις 7.15 π.μ., ο Γιώργος Καλύβας, μέλος της ΕΠ της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ, θα επισκεφτεί τον 1ο τομέα Αποχέτευσης της ΕΥΔΑΠ, για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

-- Στις 7 μ.μ., στου Ρέντη, στην αίθουσα εκδηλώσεων «Ιάκωβος Καμπανέλλης» στο δημαρχείο (Μπιχάκη 8). Θα μιλήσουν: ο Θέμης Γκιώνης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, και ο Παναγιώτης Κατηφές, υποψήφιος δήμαρχος.

Αύριο, Πέμπτη:

-- Στις 12.30 μ.μ., ο Γιάννης Πρωτούλης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής, θα επισκεφτεί τα γραφεία του Βόρειου Τομέα της Περιφέρειας, για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

-- Στις 8.30 π.μ., ο Γιώργος Πέρρος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, θα επισκεφτεί το Υγειονομικό της ΕΥΔΑΠ, για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

-- Στις 10.30 π.μ., στην αίθουσα της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδας (Κλεισθένους 14, 7ος όροφος, πλ. Κοτζιά), ο Θανάσης Τζίμας, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, θα μιλήσει σε σύσκεψη συνταξιούχων του ΟΑΕΕ.

-- Στις 7 π.μ., ο Γιάννης Πατσής, μέλος της ΕΠ της ΚΟ Αττικής, θα επισκεφτεί το Οφθαλμιατρείο για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

Το Σάββατο 2 Φλεβάρη:

-- Στις 7 μ.μ., στο Μάτι, στο ξενοδοχείο «Μάτι» θα μιλήσουν: Ο Γιάννης Πρωτούλης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής, και ο Νίκος Στεφανίδης, υποψήφιος δήμαρχος Μαραθώνα.

-- Στις 6.30 μ.μ., στο Μαρκόπουλο (cine «ΑΡΤΕΜΙΣ») θα μιλήσουν ο Βαγγέλης Ρεμπάπης, μέλος της ΕΠ Αττικής, και ο Αντρέας Συλλελόγλου, υποψήφιος δήμαρχος Μαρκοπούλου.

Στην Κ. Μακεδονία

Η ΤΕ Πιερίας καλεί σε εκδήλωση σήμερα Τετάρτη, στις 7 μ.μ., στο Πνευματικό Κέντρο του δήμου Κατερίνης «Εκάβη». Θα μιλήσουν ο Σωτήρης Αβραμόπουλος, υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, και ο Νίκος Τσουπέης, υποψήφιος δήμαρχος Κατερίνης.

Το Σάββατο 2 Φλεβάρη, η «Λαϊκή Συσπείρωση» δήμου Θέρμης διοργανώνει σύσκεψη στις 6 μ.μ., στο Πολιτιστικό Κέντρο της Νέας Ραιδεστού. Θα μιλήσουν ο Φάνης Καρκατζούνης, δημοτικός σύμβουλος και υποψήφιος δήμαρχος Θέρμης, και ο Θόδωρος Ιγνατιάδης, περιφερειακός σύμβουλος Κεντρικής Μακεδονίας.

Σε άλλες περιοχές

Σήμερα, Τετάρτη:

-- Στις 7 π.μ., στο Φυτώριο του δήμου Λαρισαίων θα μιλήσει ο Τάσος Τσιαπλές, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος περιφερειάρχης Θεσσαλίας.

-- Στη Νέα Λάμψακο, στις 7 μ.μ., στο Διοικητήριο, θα μιλήσει ο Γιάννης Τζαβάρας, υποψήφιος δήμαρχος Χαλκίδας.

Αύριο Πέμπτη, στις 7 π.μ., ο Τάσος Τσιαπλές, υποψήφιος περιφερειάρχης, θα περιοδεύσει και θα μιλήσει σε εργαζόμενους του Αμαξοστάσιου του δήμου Τυρνάβου.

Η «Λαϊκή Συσπείρωση» δήμου Λαρισαίων καλεί την Παρασκευή 1 Φλεβάρη, στις 7 μ.μ., στο Χατζηγιάννειο Πνευματικό Κέντρο. Θα μιλήσουν ο Πέτρος Κρίκης, υποψήφιος δήμαρχος Λάρισας, και ο Τάσος Τσιαπλές, υποψήφιος περιφερειάρχης Θεσσαλίας.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Δραστηριότητα ΚΟ του ΚΚΕ για τις εκλογές(2019-04-30 00:00:00.0)
Συγκεντρώσεις και περιοδείες για τις εκλογές(2019-04-20 00:00:00.0)
Δραστηριότητα ΚΟ του ΚΚΕ για τις εκλογές(2019-03-19 00:00:00.0)
Συγκεντρώσεις και περιοδείες στην Αττική(2019-03-09 00:00:00.0)
Δραστηριότητα ΚΟ του ΚΚΕ για τις εκλογές(2019-03-05 00:00:00.0)
Συγκεντρώσεις και περιοδείες στην Αττική(2019-02-20 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ