Πέμπτη 24 Γενάρη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΠΑΛΛΕΣΒΙΑΚΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ
Χαιρετίζει την πρωτοβουλία των φορέων της Σάμου

Για την πανσαμιακή απεργία στις 7 Φλεβάρη με αίτημα το κλείσιμο του hot spot και τον απεγκλωβισμό προσφύγων και μεταναστών

Την πρωτοβουλία των φορέων της Σάμου για πανσαμιακή απεργία στις 7 Φλεβάρη με κύριο αίτημα το κλείσιμο του hot spot, χαιρετίζει με ανακοίνωσή της η διοίκηση του Παλλεσβιακού Εργατικού Κέντρου.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Τα προβλήματα του λαού της Λέσβου είναι ίδια αφού οι αποφάσεις της κυβέρνησης έχουν μετατρέψει το νησί μας καθώς και άλλα νησιά του Αιγαίου σε φυλακές ανθρώπινων ψυχών. Η απαράδεκτη συμφωνία ΕΕ - Τουρκίας, την οποία στηρίζει και υλοποιεί στο ακέραιο η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, οδηγεί στον εγκλωβισμό και στην εξαθλίωση προσφύγων και μεταναστών. Η κοροϊδία της κυβέρνησης έρχεται να συμπληρωθεί με το παραπάνω και με την αδιαφορία που κρατάει εδώ και χρόνια για τα προβλήματα των κατοίκων γύρω από το hot spot της Μόριας καθώς και με τη σύνδεση του μειωμένου ποσοστού ΦΠΑ με το Προσφυγικό - Μεταναστευτικό.

Απευθύνουμε ανοιχτό κάλεσμα σε όλους τους φορείς του νησιού μας και καλούμε σε σύσκεψη την Τετάρτη 30 Γενάρη στο Εργατικό Κέντρο (Κομνηνάκη 43) στις 7 το απόγευμα για την οργάνωση του αγώνα μας με κύρια αιτήματα:

Το κλείσιμο του hot spot της Μόριας, τον απεγκλωβισμό των προσφύγων και μεταναστών από το νησί μας και από τη χώρα, τη μεταφορά τους στην ηπειρωτική χώρα σε κέντρα με ανθρώπινες συνθήκες διαβίωσης και από εκεί σε όποια χώρα επιθυμούν, την κατάργηση της απαράδεκτης συμφωνίας ΕΕ - Τουρκίας».


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ