Παρασκευή 18 Γενάρη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΒΟΛΕΪ
Πανηγυρική πρόκριση του Ολυμπιακού

Πανηγυρική πρόκριση στα προημιτελικά του CEV Cup ανδρών πήρε ο Ολυμπιακός, μετά τη νίκη του στο κλειστό του Ρέντη επί της τουρκικής BBSK με 3-1 σετ, στον δεύτερο αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων για τους «16». Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν πάρει τη νίκη και στην Κωνσταντινούπολη, με το ίδιο σκορ.

Στους «8» η ελληνική ομάδα θα αντιμετωπίσει τη βουλγαρική Νεφτοχιμίκ Μπουργκάς. Ο πρώτος αγώνας θα διεξαχθεί το διάστημα 29 - 31 Γενάρη στη Βουλγαρία και ο επαναληπτικός το διάστημα 12 - 14 Φλεβάρη στου Ρέντη.

Η χτεσινή ρεβάνς δεν ξεκίνησε καλά για τον Ολυμπιακό, που αιφνιδιάστηκε από τους φιλοξενούμενους και έχασε το πρώτο σετ (22-25), ενώ η τουρκική ομάδα διεκδίκησε μαχητικά και το δεύτερο, απειλώντας να φέρει τους «ερυθρόλευκους» σε δύσκολη θέση, καθώς χρειάζονταν τουλάχιστον δύο σετ για την πρόκριση. Με πρωταγωνιστή όμως τον Αλεξέγιεφ (24 πόντοι) και τον Σμιτ να προσφέρει πολύτιμες βοήθειες, η ελληνική ομάδα πήρε το σετ με 26-24, ενώ στο τρίτο επικράτησε 25-22, βάζοντας τέλος στις ελπίδες της BBSK. Στο τέταρτο σετ και παρότι όλα είχαν κριθεί, ο Ολυμπιακός παρέμεινε σοβαρός και συγκεντρωμένος, επικράτησε 25-19 και πήρε τη νίκη - επιστέγασμα της πρόκρισης.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ