Τετάρτη 16 Γενάρη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΕΠΟ
Η αναδιάρθρωση στο προσκήνιο

Το θέμα της αναδιάρθρωσης των πρωταθλημάτων ποδοσφαίρου από τη νέα σεζόν απασχόλησε τη χτεσινή συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ που πραγματοποιήθηκε παρουσία και των μελών της Επιτροπής Παρακολούθησης των FIFA - UEFA.

Ηταν η πρώτη συνεδρίαση της Ομοσπονδίας για το νέο έτος, όπως και η πρώτη μετά τη μαφιόζικη επίθεση στον διαιτητή Θ. Τζήλο, την οποία η Επιτροπή καταδίκασε ομόφωνα. Σε ανακοίνωση που εκδόθηκε μετά το πέρας της συνεδρίασης κάνει λόγο για «κατάπτυστη ενέργεια, που στοχεύει ξεκάθαρα - μέσω χρήσης μεθόδων του υποκόσμου - στη δημιουργία κλίματος τρομοκρατίας των διαιτητών και στην επιβολή "νόμου ζούγκλας" στο ποδόσφαιρο».

Σχετικά με την υπόθεση της αναδιάρθρωσης των ποδοσφαιρικών πρωταθλημάτων από τη σεζόν 2019 - 2020, βάσει των προτάσεων του υφυπουργού Αθλητισμού στις οποίες έχουν συμφωνήσει οι ΠΑΕ και η ΕΠΟ, η Επιτροπή αποφάσισε τη σύσταση ομάδας εργασίας η οποία θα μελετήσει τις λεπτομέρειες του εγχειρήματος και στη συνέχεια θα προωθήσει στον υφυπουργό το σχέδιό της.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ