Σάββατο 22 Δεκέμβρη 2018 - Κυριακή 23 Δεκέμβρη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΟ ΤΟΥ ΚΚΕ
Για τις τοπικές και περιφερειακές εκλογές

Εκδηλώσεις με θέμα την εκλογική αναμέτρηση στην Τοπική και Περιφερειακή Διοίκηση, την ανάγκη ισχυροποίησης του ΚΚΕ και την παρουσίαση των υποψηφίων που στηρίζει το Κόμμα στις τοπικές εκλογές πραγματοποιούν Κομματικές Οργανώσεις:

-- Η ΕΠ Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ καλεί την Τετάρτη 9 Γενάρη, στις 7 μ.μ., στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου της Θεσσαλονίκης. Στην εκδήλωση θα παρουσιαστούν οι υποψήφιοι για τις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές στην Κεντρική Μακεδονία. Θα μιλήσει η Θεανώ Καπέτη, μέλος της Γραμματείας της ΚΕ του ΚΚΕ και Γραμματέας της ΕΠ Κ. Μακεδονίας. Θα ακολουθήσουν σύντομες παρεμβάσεις.

-- Η ΕΠ Θεσσαλίας του ΚΚΕ καλεί την Τετάρτη 9 Γενάρη, στις 7.30 μ.μ., στην αίθουσα του Χατζηγιάννειου Πνευματικού Κέντρου. Θα μιλήσει ο Κώστας Αβραμόπουλος, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και Γραμματέας της ΕΠ Θεσσαλίας. Θα ακολουθήσουν σύντομες παρεμβάσεις.

-- Η ΕΠ Κρήτης του ΚΚΕ θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου για την παρουσίαση των επικεφαλής των ψηφοδελτίων της «Λαϊκής Συσπείρωσης», την Πέμπτη 27 Δεκέμβρη, στις 12 μ., στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου στην Περιφέρεια Κρήτης.

Επίσης:

-- Η ΤΕ Πρέβεζας του ΚΚΕ, το Σάββατο 22 Δεκέμβρη, στις 7 μ.μ., στο ισόγειο του ξενοδοχείου «Πρέβεζα Σίτυ». Θα μιλήσει ο Κώστας Κωτσαντής, μέλος του Γραφείου της ΕΠ Ηπείρου - Κέρκυρας - Λευκάδας του ΚΚΕ και περιφερειακός σύμβουλος.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ