Σάββατο 22 Δεκέμβρη 2018 - Κυριακή 23 Δεκέμβρη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΚΕ - ΚΝΕ
Πρωτοχρονιάτικες γιορτές για παιδιά

Από την περσινή γιορτή στη Θεσσαλονίκη

MotionTeam

Από την περσινή γιορτή στη Θεσσαλονίκη
Το Σάββατο 22 Δεκέμβρη θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη γιορτή του ΚΚΕ και της ΚΝΕ για τα παιδιά, στη Θεσσαλονίκη. Το ραντεβού δόθηκε για τις 6.30 μ.μ., στην αίθουσα των πολλαπλών χρήσεων του δημαρχείου Θεσσαλονίκης. Η γιορτή, εκτός από ατέλειωτο παιχνίδι, θα περιλαμβάνει επίσης: Εργαστήρι κατασκευών, εργαστήρι ζαχαροπλαστικής, Face painting, διαδραστικά ομαδικά χριστουγεννιάτικα παιχνίδια έκπληξη ...και μοναδικές στιγμές για μικρούς και μεγάλους.

Αντίστοιχα, την Κυριακή 23 Δεκέμβρη, η Τομεακή Οργάνωση Πειραιά του ΚΚΕ διοργανώνει χριστουγεννιάτικη γιορτή για τα παιδιά, στις 11 π.μ., στα γραφεία της Κομματικής Οργάνωσης Πειραιά (Καραΐσκου 119, 4ος όροφος). Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει χριστουγεννιάτικες κατασκευές, ομαδικά παιχνίδια, τραγούδι και χορό.

Ακόμα, γιορτή για τα παιδιά των προσφύγων και των μεταναστών διοργανώνει η ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ, στα γραφεία του Συνδικάτου Οικοδόμων (Βερανζέρου 1, 2ος όροφος), την Κυριακή 30 Δεκέμβρη στις 11 π.μ.

Το Σάββατο 5 Γενάρη, τη σκυτάλη θα πάρει η ΚΝΕ, που διοργανώνει Πρωτοχρονιάτικο φεστιβάλ για μικρά παιδιά στην έδρα της ΚΕ του ΚΚΕ στον Περισσό. Από τις 5 το απόγευμα έως τις 8.30 το βράδυ τα παιδιά θα διασκεδάσουν με την ψυχή τους, μέσα από ένα πρόγραμμα δραστηριοτήτων και παραστάσεων που προετοιμάζει η Επιτροπή Φεστιβάλ του ΚΣ της ΚΝΕ. Γιορτινά και δημιουργικά εργαστήρια, διαδραστική αφήγηση παραμυθιού από τη Θεατρική Ομάδα της ΚΝΕ και φυσικά πολύς χορός και πάρτι! Στις 7.15 μ.μ. θα παρουσιαστεί η παιδική παράσταση «Ολα είναι μουσική» από το Θέατρο κούκλας της Ιρίνα Μπόικο.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ