Πέμπτη 20 Δεκέμβρη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Βρέθηκε σκελετός στη Μάνδρα

Αντιμέτωποι με ένα μακάβριο θέαμα βρέθηκαν προχτές δύο κυνηγοί στην περιοχή Σούρες, όταν ανακάλυψαν ανθρώπινο σκελετό τον οποίο ξέβρασε το ρέμα της περιοχής αυτής στη Μάνδρα. Οι αστυνομικές αρχές ερευνούν το εύρημα και προσπαθούν να διαπιστώσουν αν σχετίζεται με τις περσινές φονικές πλημμύρες, που στοίχισαν τη ζωή σε 24 ανθρώπους και προκάλεσαν τεράστιες υλικές καταστροφές.

Η πιθανότητα να υπάρχουν αγνοούμενοι στα «αζήτητα» είναι μεγάλη, αφού μαρτυρίες ανθρώπων που ζουν στην περιοχή, ανέφεραν ότι υπάρχει πιθανότητα να έχουν χάσει τη ζωή τους πολλοί περισσότεροι άνθρωποι σε Μάνδρα, Νέα Πέραμο και Μέγαρα. Η ανησυχία και οι φόβοι για τα χειρότερα, που εκφράζονταν, επικρατούσαν σε γειτονιές όπου κατοικούν μετανάστες εργάτες και συγκεκριμένα Πακιστανοί, ορισμένοι από τους οποίους δήλωναν ότι έχουν να δουν αρκετές μέρες κάποιους συμπατριώτες τους.

Εξάλλου, αντιπροσωπεία του ΠΑΜΕ, αποτελούμενη από τους προέδρους των Ομοσπονδιών Οικοδόμων, Κλωστοϋφαντουργών, Τροφίμων - Ποτών, Τύπου - Χάρτου και Φαρμάκου - Καλλυντικού, που συναντήθηκε, τότε, με την υπουργό Εργασίας, είχε θέσει το ζήτημα των μεταναστών που ζουν και εργάζονται στη συγκεκριμένη περιοχή και τις πρώτες μέρες μετά από την πλημμύρα δεν είχε υπάρξει κανένα επίσημο στοιχείο για την τύχη τους, αν υπάρχουν θύματα ανάμεσά τους. Στο κρίσιμο αυτό ερώτημα η απάντηση της υπουργού ήταν ότι «δεν γνωρίζει» και ότι περιμένει να ολοκληρωθεί το έργο της Πυροσβεστικής.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ