Παρασκευή 14 Δεκέμβρη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΝΕΟΛΑΙΑ
ΜΑΘΗΤΕΣ
Πανελλαδική Συνάντηση την Κυριακή στις 12 το μεσημέρι

Από την περσινή αντίστοιχη Πανελλαδική Μαθητική Συνάντηση
Από την περσινή αντίστοιχη Πανελλαδική Μαθητική Συνάντηση
Στην Αθήνα, στο χώρο του 1ου Δημοτικού Σχολείου Καισαριανής, συναντιούνται μεθαύριο Κυριακή μαθητές από διάφορες περιοχές της χώρας, στην Πανελλαδική Συνάντηση Συντονιστικών Επιτροπών που γίνεται με πρωτοβουλία της Συντονιστικής Επιτροπής Μαθητών Αθήνας. Η Συντονιστική Επιτροπή απηύθυνε το κάλεσμα στους μαθητές που αγωνίζονται και διεκδικούν από την αρχή της χρονιάς και τονίζει ανάμεσα σε άλλα:

«...ήρθε η ώρα να συναντηθούμε, να συντονιστούμε, να ανταλλάξουμε ιδέες για το πώς θα συνεχίσουμε τον μεγάλο δίκαιο αγώνα μας, πώς θα τον κάνουμε ακόμα πιο δυνατό και μαζικό!

Να συζητήσουμε για το πώς συνεχίζουμε, για την άμεση απάντηση που πρέπει να δώσουμε στην κυβέρνηση και όσους στηρίζουν τους νόμους που κάνουν ακόμα χειρότερο το ήδη εξοντωτικό σχολείο.

Να μιλήσουμε για το πώς μπορούμε να ζωντανέψουμε τις μαθητικές μας κοινότητες με πρωτοβουλίες και δράσεις για όλα όσα μας ενδιαφέρουν και μας απασχολούν!».

Η Πανελλαδική Συνάντηση είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει στις 12 το μεσημέρι. Μετά το τέλος της θα ακολουθήσει συναυλία με μαθητικά συγκροτήματα καθώς και τους Σπύρο Γραμμένο, Sober on Tuxedos, τον Φρανκ και «Το Σφάλμα».


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ