Πέμπτη 13 Δεκέμβρη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΕΦΕΣ
Δοκιμασία για τα ψηλά

Με στόχο τη νίκη που θα τον διατηρήσει κοντά στην πρώτη τετράδα, ο Ολυμπιακός υποδέχεται απόψε την Εφές στο ΣΕΦ (19.45 - Novasports 1) για τη 12η αγωνιστική της Ευρωλίγκας. Μετά την ήττα στο Κάουνας από τη Ζαλγκίρις, κόντρα στην τουρκική ομάδα οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να «βγάλουν» αντίδραση και να αποφύγουν την περαιτέρω απομάκρυνσή τους από τις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Εκτιμάται πάντως ότι η νίκη δεν θα είναι εύκολη υπόθεση, καθώς η τουρκική ομάδα βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και «φιγουράρει» στην 4η θέση.

Εκεί αναφέρθηκε και ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Ντέιβιντ Μπλατ. Απέδωσε την πορεία της Εφές στην ποιότητά της και την πλειάδα παικτών - σκόρερ που διαθέτει, στοιχείο που ζήτησε τους παίκτες τους να αντιμετωπίσουν με υψηλή απόδοση στην ομαδική άμυνα. Ο Μπλατ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να έχει όλους τους παίκτες του Ολυμπιακού στη διάθεσή του.

  • Αλλοι σημερινοί αγώνες: TΣΣΚΑ Μόσχας - Χίμκι (19.00 - Novasports 2), Φενερμπαχτσέ - Αρμάνι Μιλάνο (20.30 - Novasports 4), Μακάμπι Τελ Αβίβ - Μπασκόνια (21.05 - Novasports 3), Ρεάλ Μαδρίτης - Μπαρτσελόνα (22.00 - Novasports 2).

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ