Παρασκευή 7 Δεκέμβρη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΡΟΔΟΣ
Ανατριχιαστικά ευρήματα από την άγρια δολοφονία

Το σίδερο με το οποίο χτύπησαν την 21χρονη φοιτήτρια στη Ρόδο αλλά και τα ρούχα της εντοπίστηκαν χτες κοντά στα βράχια στο σημείο όπου βρέθηκε νεκρή η κοπέλα. Ερευνες διεξάγονται παράλληλα και στην εξοχική κατοικία του Ελληνα για να συλλέξουν ευρήματα όπως βιολογικό υλικό και δακτυλικά αποτυπώματα, αλλά και στο σπίτι της 21χρονης. Ολα τα στοιχεία που έχουν συγκεντρωθεί θα σταλούν στα εργαστήρια της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών για έλεγχο, ενώ συνεχίζονται οι προσπάθειες για να εντοπιστεί το κινητό της τηλέφωνο.

Εξάλλου, χτες, μία εμετική ανάρτηση στο «facebook» σε βάρος της κοπέλας προκαλεί πραγματικά οργή και αποτροπιασμό. Η ανάρτηση, σύμφωνα με δημοσιεύματα, έγινε από στέλεχος της ΝΔ στη Ρόδο, την οποία και έσπευσε να εξαφανίσει διαγράφοντας ακόμα και το προφίλ του, αφού ξεσηκώθηκε σάλος. Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, ο συγκεκριμένος είναι στενός φίλος του περιφερειάρχη του νησιού, ο οποίος φέρεται να έχει συγγενική σχέση με τον έναν εκ των κατηγορουμένων. Με τη χυδαία ανάρτησή του αναφέρει ότι «ακούγεται ότι εκδιδόταν και μάλιστα και με λαθρομετανάστες» και διάφορα άλλα παρόμοια...

Στο μεταξύ, κατατέθηκε το αίτημα στην τακτική ανακρίτρια Ρόδου για κατ' αντιπαράσταση εξέταση των δύο κατηγορουμένων, αλλά και για την αναπαράσταση της δολοφονίας της 21χρονης, από τον συνήγορο της οικογένειας Τοπαλούδη Αλ. Κούγια. Υπενθυμίζεται ότι σήμερα το μεσημέρι αναμένεται να απολογηθούν οι δύο δράστες για τη δολοφονία της κοπέλας.

Συλλυπητήριο ψήφισμα εξέδωσε το Πανεπιστήμιο Αιγαίου, με αφορμή τη δολοφονία της 21χρονης φοιτήτριας στη Ρόδο.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ