Σάββατο 24 Νοέμβρη 2018 - Κυριακή 25 Νοέμβρη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
24ΩΡΟ
ΚΑΙΡΟΣ

Το Σάββατο στα δυτικά θα εκδηλωθούν αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν και τις βραδινές ώρες θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Στην υπόλοιπη χώρα αναμένονται λίγες νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες με ασθενείς τοπικές βροχές τις πρωινές ώρες στη βόρεια Κρήτη. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά από νότιες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ και στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ με εξασθένηση από το απόγευμα. Η θερμοκρασία δεν θα παρουσιάσει αξιόλογη μεταβολή.

Την Κυριακή αναμένονται παροδικές νεφώσεις σε όλη τη χώρα και από το απόγευμα τοπικές βροχές, εκτός από τα δυτικά, όπου θα εκδηλωθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές που βαθμιαία θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες πιθανόν τοπικά ισχυρές. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 και βαθμιαία στο Ιόνιο έως 7 μποφόρ. Στα ανατολικά μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και από το απόγευμα νότιοι 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει μικρή άνοδο.

Νεφώσεις αναμένονται και τη Δευτέρα με τοπικές βροχές. Στα δυτικά, στα κεντρικά και τα βόρεια και βαθμιαία στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί 5 με 7 και τοπικά στο Αιγαίο έως 8 μποφόρ. Βαθμιαία στα δυτικά θα στραφούν σε δυτικούς. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο κυρίως ως προς τις ελάχιστες τιμές.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ