Τετάρτη 21 Νοέμβρη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΛΟ
Με στόχο τον σεφτέ

Μετρώντας μέχρι τώρα μια ήττα και μια ισοπαλία, ο Ολυμπιακός ψάχνει την πρώτη του νίκη στον Α' όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ ανδρών υποδεχόμενος τη γερμανική Σπαντάου για την 3η αγωνιστική. Μάλιστα, αυτή θα είναι η πρώτη εντός έδρας αναμέτρηση για την ελληνική ομάδα αφού οι δύο προηγούμενες υποχρεώσεις περιλάμβαναν τις αποστολές στην Μπολόνια και το Ανόβερο.

Οι πρωταθλητές Ευρώπης «ερυθρόλευκοι» ποντάρουν και στη συμπαράσταση των οπαδών τους ούτως ώστε να πανηγυρίσουν την πρώτη νίκη στον όμιλο προκειμένου να καλύψουν το χαμένο έδαφος των πρώτων αγωνιστικών. Ο τεχνικός της ομάδας, Θοδωρής Βλάχος, δεν αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών, έχοντας όλους τους παίκτες στη διάθεση του για το σημερινό παιχνίδι.

Η μέχρι τώρα βαθμολογία του Α' ομίλου είναι: Γιουνγκ Ντουμπρόβνικ 6, Βερόνα 6, Μλάντοστ Ζάγκρεμπ 4, Ζολνόκι 3, Ανόβερο 3, Ολυμπιακός 1, Σπαντάου 0, Γιαντράν Σπλιτ 0.

Για το πρώτο βήμα η Βουλιαγμένη

Το πρώτο βήμα για την πρόκριση στην τετράδα του Euro Cup ανδρών θέλει να κάνει σήμερα η Βουλιαγμένη αντιμετωπίζοντας στην Ιταλία την Ορτίτζια, για το πρώτο παιχνίδι της προημιτελικής φάσης της διοργάνωσης. Η ελληνική ομάδα θέλει να βάλει τις βάσεις ώστε να έχει αυτή τον πρώτο λόγο στη ρεβάνς στην Αθήνα (δεν έχει γνωστοποιηθεί η έδρα) στις 5/12. Τα υπόλοιπα ματς των προημιτελικών είναι: Πρίμορατς - Γιαντράν, Στρασμπούρ - Μαρσέιγ, Τεράσα - O.S.C. Βουδαπέστη.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ