Τετάρτη 21 Νοέμβρη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΖΑΚΥΝΘΟΥ
Σπουδαία αθλητική εκδήλωση για παιδιά

Στις 2/12, στο Δημοτικό Στάδιο Ζακύνθου

Μια σπουδαία αθλητική εκδήλωση διοργανώνει την Κυριακή 2 Δεκέμβρη το Εργατικό Κέντρο Ζακύνθου, όπου σε συνεργασία με την ομάδα στίβου της ΑΓΕΖ, θα πραγματοποιηθεί αγώνας στίβου στο Δημοτικό Στάδιο Ζακύνθου (10 π.μ. - 12.30 μ.).

Κεντρικό σύνθημα της εκδήλωσης είναι «Οχι σε όλα τα ναρκωτικά - Οχι στις Εξαρτήσεις - Ναι στον Αθλητισμό» και σκοπός είναι μέσω της συγκεκριμένης να αναδειχθεί στη Ζάκυνθο η δουλειά που έχει γίνει με μεγάλη επιτυχία στη νεολαία μέσω των αγωνισμάτων του στίβου και με την προοπτική να γνωρίσουν και να ασχοληθούν περισσότεροι με τον Αθλητισμό. «Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ζακύνθου βάζει ως προτεραιότητα το ζήτημα του μαζικού αθλητισμού τόσο για τους ίδιους τους εργαζόμενους που εκπροσωπεί μέσω των σωματείων, όσο και για τα παιδιά τους, και πιστεύουμε ακράδαντα ότι ο Αθλητισμός είναι δικαίωμα και όχι πολυτέλεια», αναφέρεται μεταξύ άλλων σε σχετική ανακοίνωση του ΕΚΖ.

Πλούσιο αθλητικό πρόγραμμα

Το πρόγραμμα των αθλητικών εκδηλώσεων περιλαμβάνει επίδειξη αγωνισμάτων στίβου από τους αθλητές της ΑΓΕΖ και αγωνίσματα στίβου στα οποία θα μπορούν να συμμετάσχουν όσοι μαθητές επιθυμούν.

Αυτά θα είναι: 50 μ. για παιδιά Α', Β', Γ' Δημοτικού, 60 μ. - 600 μ. - μήκος και σφαίρα για παιδιά Δ', Ε', ΣΤ' Δημοτικού, 80 μ. - 1.000 μ. - μήκος και σφαίρα για ηλικίες Γυμνασίου, 3.000 μ. για ηλικίες από 16 ετών και άνω. Ειδικό βάρος έχει η διοργάνωση των αγώνων 50 μ. για τα παιδιά του Ειδικού Σχολείου. Στο τέλος κάθε αγωνίσματος θα υπάρχει βράβευση με μετάλλια, ανάλογα με τη θέση που καταλαμβάνουν οι 3 πρώτοι. Θα δοθούν αναμνηστικά διπλώματα σε όσους συμμετάσχουν.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθούν βραβεύσεις στους: Σπύρο Βυθούλκα για την προσφορά του στο στίβο, των πρωταθλητών Μάγδας Γαζέα, Μάρας Μάρλη και Θανάση Ανδρέα για τις επιτυχίες τους στο στίβο και των δύο αθλητών ΑμεΑ του στίβου, Αριστοτέλη Μαρίνο και Σταύρο Παντή.

Σχετικά με τα διαδικαστικά, το Εργατικό Κέντρου Ζακύνθου ενημερώνει τους γονείς για την κατάθεση υπεύθυνης δήλωσης όσον αφορά τη συμμετοχή ανήλικων μαθητών. Επίσης επισημαίνει σχετικά: «Στο χώρο θα υπάρχει γιατρός και ασθενοφόρο. Κάνουμε επίσης γνωστό στους συμμετέχοντες ότι ο καθένας είναι υπεύθυνος για την υγεία του, ως εκ τούτου προβλήματα υγείας που καταστούν προβληματική ή αδύνατη τη συμμετοχή στα αγωνίσματα να υπολογιστούν σοβαρά από τον καθένα ξεχωριστά και να μην συμμετέχει».

  • Εγγραφές των συμμετεχόντων θα γίνονται από 26 έως και 30 Νοέμβρη στο σάιτ του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου (ergatikozante.blogspot.gr), στα σχολεία, στην ομάδα στίβου της ΑΓΕΖ, ενώ θα υπάρχει γραμματειακή υποστήριξη στο στάδιο πριν από την έναρξη της εκδήλωσης.

Κορυφή σελίδας

Διαβάστε στο «Ρ»

Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org