Πέμπτη 1 Νοέμβρη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΒΟΛΕΪ
«Χρυσή» πρόκριση ο ΠΑΟΚ

Δυο φορές του πήραν την «μπουκιά από το στόμα», τελικά όμως ο ΠΑΟΚ «γέλασε» τελευταίος χτες στην Κωνσταντινούπολη, στον επαναληπτικό αγώνα με αντίπαλο την Μπουγιουκσεχίρ για τον 2ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ βόλεϊ ανδρών. Παίρνοντας με σκορ 15-13 το «χρυσό» σετ και σε συνδυασμό με τη νίκη της με 3-2 στον πρώτο αγώνα, η ελληνική ομάδα προκρίθηκε στον 3ο γύρο, όπου θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Φρανκφούρτη - Ποσογίλνιτσα. Η γερμανική ομάδα είναι το μεγάλο φαβορί, καθώς έχει νικήσει 3-0 στον πρώτο αγώνα.

Στον χτεσινό αγώνα ο «Δικέφαλος του Βορρά» χρειαζόταν νίκη με οποιοδήποτε σκορ και προηγήθηκε δυο φορές στα σετ (1-0 και 2-1), αλλά τα προβλήματα στην υποδοχή δεν τον άφησαν να «κλειδώσει» την πρόκριση. Η τουρκική ομάδα, με μπροστάρη τον Μεντί, έκανε διπλή ανατροπή και παίρνοντας το τάι μπρέικ ισοφάρισε την ήττα της στην Πυλαία. Τα σετ: 21-25, 25-22, 21-25, 25-22, 15-12.

Η σειρά έτσι οδηγήθηκε στο «χρυσό» σετ, το οποίο ήταν ντέρμπι, με τις δύο ομάδες να εναλλάσσονται συνεχώς στο σκορ. Εν τέλει ο ΠΑΟΚ πήρε τους τελευταίους, κρίσιμους πόντους, χάρη στην καλή του αμυντική λειτουργία και παίρνοντας λύσεις στην επίθεση από τους Χιμένεθ και Τζούριτς, και πανηγύρισε την πρόκριση.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ