Πέμπτη 1 Νοέμβρη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Να «σβήσει» το παρελθόν

Σε μια έδρα όπου γνωρίζει μόνο ήττες εδώ και χρόνια - έξι σε ισάριθμους τελευταίους αγώνες - δοκιμάζεται απόψε ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετωπίζουν την ΤΣΣΚΑ στη Μόσχα (19.00 - Novasports 2) για την 5η αγωνιστική της Ευρωλίγκας και ευελπιστούν να βάλουν τέλος στην αρνητική αυτή παράδοση, κάτι βέβαια που μόνο εύκολο δεν αναμένεται, καθώς η ρωσική ομάδα είναι η μία από τις δύο μόλις αήττητες μέχρι τώρα στη διοργάνωση, μαζί με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Μια βδομάδα πριν από την κόντρα με τον Παναθηναϊκό, ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει το πιο δύσκολο τεστ μέχρι στιγμής και ο Ντέιβιντ Μπλατ ευελπιστεί να το περάσουν με επιτυχία οι παίκτες του. Οπως σημείωσε ο τεχνικός του Ολυμπιακού, οι ομάδες υψηλού επιπέδου, όπως η ΤΣΣΚΑ, αντιμετωπίζονται μόνο με αντίστοιχου επιπέδου μπάσκετ. Ειδικά εστίασε στην προσοχή που θα πρέπει να δοθεί στην ικανότητα της ρωσικής ομάδας να οδηγεί τον αντίπαλο σε λάθη προκειμένου να τα εκμεταλλευτεί επιθετικά. Και γι' αυτό, όπως είπε, οι παίκτες του θα πρέπει να κάνουν καλή δουλειά σε όλους τους τομείς του παιχνιδιού και να έχουν τη μέγιστη συγκέντρωση. Ο ίδιος εμφανίστηκε αισιόδοξος, επισημαίνοντας ότι η ομάδα του έχει προετοιμαστεί κατάλληλα για τον αποψινό αγώνα. Απών από την αποστολή του Ολυμπιακού είναι ο τραυματίας Στρέλνιεκς.

  • Αλλοι σημερινοί αγώνες: Μπασκόνια - Νταρουσάφακα (19.30 - Novasports 3), Φενερμπαχτσέ - Μπάγερν Μονάχου (19.45 - Novasports 1), Mπαρτσελόνα - Μακάμπι Τελ Αβίβ (22.00 - Novasports 1).
  • Η βαθμολογία (νίκες - ήττες): Ρεάλ 4-0, ΤΣΣΚΑ 4-0, Φενερμπαχτσέ 3-1, Αρμάνι Μιλάνο 3-1, Εφές 3-1, Ολυμπιακός 3-1, Παναθηναϊκός 2-2, Ζαλγκίρις 2-2, Μπαρτσελόνα 2-2, Μπάγερν Μονάχου 2-2, Νταρουσάφακα 1-3, Μπασκόνια 1-3, Γκραν Κανάρια 1-3, Χίμκι 0-4, Μπούντουσνοστ 0-4.

Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ