Τρίτη 9 Οχτώβρη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΒΟΛΕΪ - ΛΙΓΚ ΚΑΠ «ΝΙΚΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ»
Ντέρμπι στα ημιτελικά

Στη «σκιά» της αποχώρησης του Ηρακλή Χαλκίδας - με ανησυχίες να εκφράζονται και για αποχώρησή του από το πρωτάθλημα - ολοκληρώθηκε η 1η φάση του Λιγκ Καπ «Νίκος Σαμαράς», απ' όπου προέκυψαν οι δύο ημιτελικοί. Δεσπόζει το ντέρμπι των δύο φαβορί και για τον φετινό τίτλο, Ολυμπιακού - ΠΑΟΚ, ενώ στην άλλη αναμέτρηση ο Φοίνικας Σύρου θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ. Τα παιχνίδια θα είναι μονά και θα διεξαχθούν σε Ρέντη και Σύρο, σε ημερομηνίες που θα οριστούν από τη Λίγκα. Ο τελικός θα είναι διπλός, στις έδρες των δύο φιναλίστ.

Από τα αποτελέσματα της τελευταίας αγωνιστικής των ομίλων του θεσμού ξεχώρισε η εκτός έδρας νίκη της ΑΕΚ με 3-2 επί του Παναθηναϊκού. Ο Φοίνικας Σύρου νίκησε την Κηφισιά με 3-1, ενώ ο Ολυμπιακός τον Παμβοχαϊκό με 3-0.

Αναβολή στην πρεμιέρα της Volley League

Την αναβολή της έναρξης της Volley League ανδρών κατά μία εβδομάδα αποφάσισε η ΕΣΑΠ σε χτεσινή συνεδρίασή της με το πρώτο σερβίς πλέον αντί για τις 12 Οκτώβρη να προγραμματίζεται για τις 20 του ίδιου μήνα. Η απόφαση φέρεται να σχετίζεται με το ζήτημα που έχει προκύψει με τον Ηρακλή Χαλκίδας, του οποίου η συμμετοχή στο πρωτάθλημα, μετά την αποχώρησή του από το Λιγκ Καπ, φαίνεται ότι είναι «στον αέρα». Την ίδια ώρα, η Λίγκα έδωσε λύση στο θέμα της τιμωρίας του Παναθηναϊκού με μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών, για την οποία οι «πράσινοι» δεν άσκησαν έφεση. Οπως αποφασίστηκε, ο αγώνας με τον Ολυμπιακό για τη 2η αγωνιστική θα διεξαχθεί με την παρουσία κόσμου, αλλά υπό καθεστώς ειδικής διαχείρισης (προσκλήσεις).


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ