Πέμπτη 4 Οχτώβρη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΝΕΟΛΑΙΑ
ΧΑΛΚΙΔΑ - ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ - ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ - ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ
Αρχίζουν μαθήματα στα Λαϊκά Φροντιστήρια

Με επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή παιδιών και γονιών, πραγματοποιήθηκε την περασμένη βδομάδα στη Χαλκίδα η εκδήλωση έναρξης του Λαϊκού Φροντιστηρίου και από τις 26 Σεπτέμβρη έχουν αρχίσει τα μαθήματα, με σκοπό τις επόμενες μέρες να καλυφθούν ακόμα περισσότερες ανάγκες με περισσότερα μαθήματα που δήλωσαν οι μαθητές.

Το Λαϊκό Φροντιστήριο της Χαλκίδας λειτουργεί και φέτος με πρωτοβουλία των σωματείων: Ενωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων Χαλκίδας, Συνδικάτο Μετάλλου Εύβοιας, Συνδικάτο Τροφίμων και Ποτών Εύβοιας - Βοιωτίας, Ενωση Τεχνιτών Οικοδόμων Χαλκίδας.

Δηλώσεις συμμετοχής γίνονται στα τηλέφωνα: 6972.416.284, 6939.133.681, 6981.677.414.

Αντίστοιχα αρχίζει τη λειτουργία του το Λαϊκό Φροντιστήριο της Πτολεμαΐδας, με πρωτοβουλία του Συλλόγου Γυναικών της πόλης και των Σωματείων Εργατοτεχνιτών και Εργαζομένων στην Ενέργεια (ΣΕΕΕΝ), Εμποροϋπαλλήλων και Υπαλλήλων Υπηρεσιών Εορδαίας (ΣΕΥΠΕ), Πανελλήνιου Συλλόγου Αλληλεγγύης Συνταξιούχων ΔΕΗ (ΠΑΣΑΣ/ΔΕΗ), που σε κοινή ανακοίνωσή τους σημειώνουν:

«Οι επιτυχίες των μαθητών που πέρασαν από το Λαϊκό Φροντιστήριο Αλληλεγγύης, τα 5 χρόνια λειτουργίας του, μας δίνουν δύναμη και κουράγιο ώστε και τη νέα χρονιά να συνεχίσουμε τη λειτουργία του και να βοηθήσουμε τις οικογένειες που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα είτε για ιδιαίτερα είτε για φροντιστήρια.

Ο Σύλλογος Γυναικών Πτολεμαΐδας (μέλος της ΟΓΕ) και τα ταξικά σωματεία της περιοχής καλούν τους άνεργους εκπαιδευτικούς, τους φοιτητές καθηγητικών σχολών, αλλά και τους εν ενεργεία εκπαιδευτικούς που θέλουν να βοηθήσουν να επικοινωνήσουν μαζί μας και να κάνουν το Λαϊκό Φροντιστήριο και δική τους υπόθεση».

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητούν πληροφορίες στα γραφεία των σωματείων.

Για 6η συνεχή χρονιά θα λειτουργήσει φέτος και το Φροντιστήριο Αλληλεγγύης της Λαϊκής Επιτροπής Κερατσινίου - Δραπετσώνας. Οι εγγραφές άρχισαν και γίνονται μέχρι αύριο Παρασκευή 5 Οκτώβρη στο χώρο του φροντιστηρίου (Περικλέους 41, Ταμπούρια). Τηλέφωνο επικοινωνίας 6940.917.550, ώρες 6 μ.μ. - 8 μ.μ.

Αντίστοιχα μέχρι αύριο Παρασκευή γίνονται εγγραφές στο Λαϊκό Φροντιστήριο που λειτουργεί για 7η χρονιά η Λαϊκή Επιτροπή της Πετρούπολης. Η Λαϊκή Επιτροπή απευθύνει πλατύ κάλεσμα σε όλους τους εκπαιδευτικούς να στηρίξουν και φέτος αυτήν την πρωτοβουλία, με επιδίωξη να καλυφθούν όλες οι ανάγκες των μαθητών και ενημερώνει ότι οι εγγραφές θα γίνονται στο 2ο Δημοτικό Σχολείο (Κ. Βάρναλη 33) και ώρες 7 μ.μ - 9 μ.μ. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6936.810.411.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ