Σελ. /32
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Κυριακή 3 Ιούνη 2012 - αριθ. φύλλου: 11273

Σήμερα στο «Ριζοσπάστη» οι υποψήφιοι του ΚΚΕ σε όλη την επικράτεια

ΣΕΛ.  10   -   12
Φιλολαϊκή ανάπτυξη μέσα στην ΕΕ και με επιχειρηματίες δε γίνεται

ΣΕΛ.  16   -   17

ΣΦΙΓΓΟΥΝ ΤΗ ΘΗΛΙΑ ΣΤΟ ΛΑΟ με το «πάση θυσία στην ΕΕ»

Τα άλλα κόμματα που διεκδικούν την ψήφο του λαού για να κυβερνήσουν, κανένα δεν αναφέρεται στην προστασία της αγροτικής παραγωγής, στην ανάπτυξη της αγροτικής παραγωγής και στην προστασία των μικρών παραγωγών. Η κρίση βαθαίνει, η Ευρωζώνη είναι έτοιμη να περάσει σε χειρότερη πτώχευση. Αυτοί που λένε ότι αν η Ελλάδα πτωχεύσει δεν θα έχουμε να φάμε, είναι αυτοί που μετέτρεψαν τη χώρα σε χώρα εισαγωγέα, που μεγάλωσαν το χρέος και τα ελλείμματα, που κατέστρεψαν παραγωγικές δομές όπως το κλείσιμο εργοστασίων ζάχαρης, τοματοπολτού, εκκοκκιστηρίων, ξηραντηρίων, τα ξεριζώματα καλλιεργειών, το κάψιμο ψαροκάικων κλπ.


ΣΕΛ.  2  -  3

Τραγικά τα αδιέξοδα για το λαό στον τομέα Υγείας

Τραγικά τα αδιέξοδα που γεννά για το λαό η παράδοση της Υγείας στους κανόνες της αγοράς. Τα δημόσια νοσοκομεία καρκινοβατούν, λόγω της υποχρηματοδότησης, του «κουρέματος» των αποθεματικών τους, της εξάρτησης της λειτουργίας τους από τις ιδιωτικές εταιρείες. Τα τεράστια ελλείμματα και χρέη του Εθνικού Οργανισμού Παροχής Υπηρεσιών Υγείας (ΕΟΠΥΥ) αναγκάζουν τις λαϊκές οικογένειες να βάζουν ακόμη πιο βαθιά το χέρι στην τσέπη ή να μην έχουν υπηρεσίες Υγείας.


ΣΕΛ.  18

Ο «ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ»

Λόγω της αργίας της Δευτέρας, ο «Ριζοσπάστης» θα κυκλοφορήσει πάλι την Τετάρτη 6 Ιούνη.



ΣΥΡΙΖΑ
«Μαγειρεύει» για τους επιχειρηματίες

ΣΕΛ.  21
ΝΔ
Μόνιμη εξαθλίωση για το λαό

ΣΕΛ.  20
ΓΑΛΛΙΑ
Ο Ολάντ υπέρ του πολέμου

ΣΕΛ.  27
ΠΕΙΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΡΩΣΙΑ
Η αριστερά στην περίοδο της κρίσης

ΣΕΛ.  24
Δηλώσεις συστράτευσης με το ΚΚΕ

ΣΕΛ.  8
Για την αναμόρφωση του πολιτικού σκηνικού

ΣΕΛ.  13
Το ταξικό μήνυμα των Γενικών Εξετάσεων

ΣΕΛ.  19
Υπουλη επίθεση στο ΚΚΕ από «άσπονδους» φίλους

Με αφορμή την εκλογική αναμέτρηση της 6ης Μάη διάφοροι, ανώνυμοι καλοθελητές, σε διάφορα μπλογκς, κάνουν εκτιμήσεις για «κακό εκλογικό αποτέλεσμα» του ΚΚΕ. Επιτίθενται με όρους υπονόμευσης του Κόμματος και με ανομολόγητους πόθους και στόχο να χτυπηθεί το Κόμμα, να σμπαραλιάσουν τη δράση του, δίνουν όπλα στον ταξικό αντίπαλο, χτυπώντας τη στρατηγική και την καθοδήγησή του.


ΣΕΛ.  14   -   15

Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ