ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σάββατο 6 Δεκέμβρη 2003
Σελ. /40
ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΚΚΕ
Αύριο η συγκέντρωση προς τιμήν των 85χρονων

Στις 6.30 μ.μ. στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ Περιστερίου

Με μια πλατιά πολιτική συγκέντρωση, μέλη και φίλοι του ΚΚΕ τιμούν τα 85 χρόνια ζωής και δράσης του Κόμματος, αύριο Κυριακή, στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ Περιστερίου, στις 6.30μ.μ. Η εκδήλωση διοργανώνεται από την ΚΕ του ΚΚΕ και αναμένεται να είναι ιδιαίτερα μαζική, αφού ουσιαστικά αποτελεί και την κορύφωση των εορταστικών εκδηλώσεων που διοργανώθηκαν και διοργανώνονται για τις επόμενες μέρες σε όλη τη χώρα. Στη συγκέντρωση θα μιλήσει η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα, και θα απευθύνει χαιρετισμό ο Γραμματέας του ΚΣ της ΚΝΕ Θέμης Γκιώνης. Θα ακολουθήσει πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα.

Η ΚΕ του ΚΚΕ απευθύνει κάλεσμα συμμετοχής στους κομμουνιστές και τις κομμουνίστριες του Λεκανοπεδίου, στα μέλη και τους φίλους της ΚΝΕ, στους ριζοσπάστες αριστερούς και προοδευτικούς ανθρώπους, που δε βολεύονται στις επιλογές της ΕΕ και του ΝΑΤΟ.

Η προσυγκέντρωση της ΚΝΕ ορίστηκε για τις 5.30 μ.μ. στη διασταύρωση της οδού Γιαννιτσών με τη Λεωφόρο Αθηνών.

Για την ευκολότερη πρόσβαση στο χώρο σημειώνουμε πως αυτός βρίσκεται πολύ κοντά στη διασταύρωση της Λεωφόρου Αθηνών και της Θηβών (από τη Λ. Αθηνών μπαίνουμε στη Θηβών με κατεύθυνση το Περιστέρι, στα πρώτα φανάρια βρίσκουμε την οδό Κένεντι, όπου στρίβουμε δεξιά).



Πούλμαν για τη συγκέντρωση

Για την ευκολότερη πρόσβαση στο χώρο της συγκέντρωσης, οι ΚΟ της Αθήνας δρομολογούν πούλμαν. Συγκεκριμένα:

ΧΟΛΑΡΓΟΣ: 5 μ.μ. από πλατεία Κύπρου, δεύτερη στάση στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης και τρίτη στάση στην πλατεία Δημοκρατίας.

ΓΑΛΑΤΣΙ: 5 μ.μ. από το παλιό τέρμα Γαλατσίου στη συμβολή των οδών Γαλατσίου και Βεΐκου.

ΧΑΛΑΝΔΡΙ: 5 μ.μ. από την πλατεία Αγίου Νικολάου.

ΜΕΛΙΣΣΙΑ: 4.45 μ.μ. από τη Λεωφόρο Δημοκρατίας και στις 5 μ.μ. από τον ηλεκτρικό σταθμό Μαρουσίου.

ΕΡΥΘΡΑΙΑ: 4.45 μ.μ. έναντι Πονηράκη και στη συνέχεια στις 5 μ.μ. από την πλατεία Κηφισιάς.

ΠΕΥΚΗ: 5 μ.μ. από τη 13η στάση στη Λεωφόρο Ειρήνης.

ΙΛΙΟΝ: 5.30 μ.μ. από την πλατεία Ιλίου.

ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ: 5.30 μ.μ. από τα γραφεία του Κόμματος (25ης Μαρτίου).

ΑΧΑΡΝΩΝ: 5 μ.μ. από την πλατεία Αγίου Νικολάου και 5.15 μ.μ. από την πλατεία Αγίου Παντελεήμονα.

ΠΑΤΗΣΙΩΝ: 5 μ.μ. από την Αγ. Βαρβάρα και 5.15 μ.μ. από την πλατεία Κολιάτσου.

ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ: 4.15 μ.μ. από ΜΕΤΡΟ Αμπελοκήπων, συμβολή Λεωφόρου Αλεξάνδρας και Πανόρμου.

ΓΚΥΖΗ: 4.30 μ.μ. από τη συμβολή Λεωφόρου Αλεξάνδρας και Ιπποκράτους.

ΠΟΛΥΓΩΝΟ: 4.15 μ.μ. από τον Περιφερειακό Πολυγώνου, Βριλησού και Μητροπέτροβα.

ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ: 5 μ.μ. από την οδό Ομήρου έξω από τον κινηματογράφο ΕΛΣΙ.

ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ: 5 μ.μ. από το Δημαρχείο.

ΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ: 5 μ.μ. από το Γήπεδο του Τρύφωνα.

ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ: 4.45 μ.μ. από το Παναιτώλιο και 5 μ.μ. από το Δημαρχείο Ν. Ιωνίας.

ΚΑΛΟΓΡΕΖΑ: 4.45 μ.μ. από το Δημοτικό Σχολείο Καλογρέζας.

ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ: 4.45 μ.μ. από τον Αγ. Κωνσταντίνο.

ΚΑΛΛΙΘΕΑ: 5 μ.μ. από την πλατεία Δαβάκη.

ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ: 5μ.μ. από τα γραφεία της ΚΟ, Φρατζή 68.

ΥΜΗΤΤΟΣ: 5 μ.μ. από την πλατεία Υμηττού.

ΜΠΡΑΧΑΜΙ: 5 μ.μ. από το νέο τέρμα Μπραχαμίου.

ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ: 5 μ.μ. από το Δημαρχείο.

ΓΛΥΦΑΔΑ: 5 μ.μ. από τον Αγιο Τρύφωνα.

ΑΛΙΜΟΣ: 5 μ.μ. από το Αγαλμα του Καραϊσκάκη, Ανω Καλαμάκι.

ΕΛΛΗΝΙΚΟ: 5 μ.μ. από την κεντρική πλατεία (Ιασωνίδου).

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ: 5 μ.μ. από το Μουσείο Εθνικής Αντίστασης.

ΔΑΦΝΗ: 5.15 μ.μ. από τη Γυμναστική Ακαδημία.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ: 4.45 μ.μ. από την πλατεία Κύπρου Ιλισίων και στις 5 μ.μ. από τη Γαρδένια.

ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ: 5 μ.μ. από την πλατεία Καισαριανής.

ΒΥΡΩΝΑΣ: 5 μ.μ. από την πλατεία Εθνικής Αντίστασης (πλατεία Ταπητουργείου).


Εκδηλώσεις σε όλη την Ελλάδα

Συνεχίζονται σε όλη τη χώρα οι εκδηλώσεις γιορτασμού των 85 χρόνων του ΚΚΕ. Για τις επόμενες μέρες, προγραμματίζεται να γίνουν οι παρακάτω:

Σήμερα, Σάββατο
  • Η ΚΟΒ Γκέτεμποργκ (Σουηδία) του ΚΚΕ διοργανώνει σύσκεψη με θέμα τις εκλογές και τις πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα, στις 5 μ.μ. και αργότερα, στις 8 μ.μ., θα πραγματοποιηθεί συνεστίαση προς τιμήν των 85 χρόνων του Κόμματος. Οι εκδηλώσεις θα λάβουν χώρα στην αίθουσα της ελληνικής κοινότητας.
Αύριο, Κυριακή
  • Η ΚΟΒ Αίγινας του ΚΚΕ πραγματοποιεί εκδήλωση αφιερωμένη στα 85 χρόνια ζωής και προσφοράς του ΚΚΕ, στις 11 π.μ., στο Δημοτικό Θέατρο Αίγινας. Θα μιλήσει ο Νίκος Σοφιανός, μέλος της Γραμματείας της ΚΕ και γραμματέας της ΕΠ της ΚΟΠ.
  • Εκδήλωση προς τιμήν των 85χρονων του ΚΚΕ διοργανώνει η ΚΟ Κορίνθου, στις 6 μ.μ., στο καφενείο «Κονάκι», στο Συνοικισμό Κορίνθου. Θα μιλήσει ο Δήμος Κουμπούρης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.
  • Συγκέντρωση στη συνοικία των Τρικάλων Κηπάκι Σαραγίων, στο ουζερί «ΤΑΣΟΣ», στις 11.30 π.μ., με ομιλητή τον Αχιλ. Κανταρτζή, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΚΚΕ.
  • Εκδήλωση με θέμα «85 χρόνια πάλης για την ισοτιμία των γυναικών», διοργανώνει, στο «Μικρό Παλάτι», στις 6 μ.μ., η ΝΕ Καρδίτσας του ΚΚΕ.
  • Εκδήλωση για τα 85 χρόνια του ΚΚΕ θα πραγματοποιηθεί στις 11 το πρωί στο Κοινοτικό Κατάστημα Νέων Επιβατών στη Θεσσαλονίκη. Θα μιλήσει ο Γιώργος Τεμεκενίδης, μέλος της ΝΕ της ΚΟΘ του ΚΚΕ.
  • Εκδήλωση προς τιμήν των 85 χρόνων του ΚΚΕ διοργανώνει η ΝΕ Λευκάδας του ΚΚΕ, στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου, στις 6 μ.μ. Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλαμβάνει ομιλία από μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και μουσικό πρόγραμμα και απαγγελίες ποιημάτων και προβολή σχετικού βίντεο.
Τη Δευτέρα, 8/12
  • Η ΚΟ Βριλησσίων του ΚΚΕ διοργανώνει εκδήλωση για τα 85 χρόνια του Κόμματος, στις 7 μ.μ., στο Πνευματικό Κέντρο Βριλησσίων, Κισσάβου 11.
Την Πέμπτη, 11/12
  • Σε εκδήλωση προς τιμήν των 85χρονων του ΚΚΕ στο δημοτικό θέατρο Κιάτου, στις 6 μ.μ. θα μιλήσει ο Βαγγέλης Μπούτας, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.
Την Παρασκευή, 12/12
  • Στα χωριά της Νεμέας θα περιοδεύσει ο Βαγγέλης Μπούτας, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και στις 6 μ.μ. θα μιλήσει σε συγκέντρωση στο Πολιτιστικό Κέντρο Νεμέας με θέμα την πολιτική πρόταση του Κόμματος για την αγροτική οικονομία.
Το Σάββατο, 13/12
  • Η ΝΕ Εύβοιας του ΚΚΕ και φίλοι του Κόμματος από τη Νέα Αρτάκη διοργανώνουν στις 7 μ.μ., στην αίθουσα του ΚΕΓΕ, εκδήλωση αφιερωμένη στα 85 χρόνια του ΚΚΕ.
  • Η ΝΕ Φωκίδας και η ΚΟ Αμφισσας του ΚΚΕ διοργανώνουν, στις 8 μ.μ., στην ταβέρνα του Κ. Κοτλίτσα στην Αμφισσα, συνεστίαση, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τα 85 χρόνια από την ίδρυση του Κόμματος.
  • Η Κομματική Οργάνωση Βελγίου του ΚΚΕ διοργανώνει εκδήλωση προς τιμήν των 85χρονων, στις 8 μ.μ., στην αίθουσα AURORE (Chaussee de Mons, 1070 Bruxelles).
  • Η Κομματική Οργάνωση Ερυθρών του ΚΚΕ διοργανώνει συνεστίαση προς τιμήν των 85χρονων του Κόμματος, στις 9 μ.μ., στο ουζερί του Κώστα Γκιόκα.
  • Πολιτική συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί στις 7 μ.μ. στους Αγίους Θεοδώρους στην αίθουσα συνεδριάσεων του ΔΣ (ΚΑΠΗ). Θα μιλήσει η Ειρήνη Ακαρέπη, γραμματέας της ΝΕ Κορίνθου του ΚΚΕ.
Την Κυριακή, 14/12
  • Η Αχτιδική Επιτροπή Λήμνου του ΚΚΕ διοργανώνει εκδήλωση προς τιμήν των 85χρονων του Κόμματος, στις 7 μ.μ., στο ξενοδοχείο «Διαμαντίδης». Θα μιλήσει ο βουλευτής του ΚΚΕ Σταύρος Σκοπελίτης.


Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ