ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σάββατο 12 Σεπτέμβρη 2015
Σελ. /24
ΝΕΟΛΑΙΑ
Να κερδίσετε τη μάχη της ζωής

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας ευχήθηκε στους μαθητές καλή δύναμη και καλή σχολική χρονιά, λέγοντάς τους πως:

«Η γνώση είναι δύναμη. Να μαθαίνετε και να αξιοποιήσετε αυτά τα χρόνια της ζωής σας, για να βαθαίνετε όλο και περισσότερο στη γνώση, η οποία πρέπει να συνδέεται, για να γίνεται ακόμη πιο δυνατή, με το συλλογικό αγώνα. Οπως το άθλημα είναι συλλογικός αγώνας, για να φέρει τη νίκη είτε στην εθνική μας ομάδα, είτε στην ποδοσφαιρική ομάδα που αγαπάτε, είτε στον αθλητή που ενδιαφέρεστε, έτσι κι ο αγώνας για τη γνώση, για τη ζωή, είναι αγώνας μαζί με τους γονείς σας, μαζί με τους καθηγητές σας. Μπορείτε να κερδίσετε τη μάχη της ζωής όλοι μαζί. Με τους γονείς, με τους καθηγητές, με τους συμμαθητές σας».

Ο δήμαρχος Χαϊδαρίου, Μιχάλης Σελέκος, που παρευρέθηκε επίσης στην επίσκεψη στο 4ο Γυμνάσιο και Λύκειο Χαϊδαρίου, απηύθυνε κι αυτός με τη σειρά του ένα σύντομο χαιρετισμό στους μαθητές. Τους κάλεσε να αξιοποιήσουν την ορμή και τη φλόγα που έχουν, να πάρουν γνώση και να γίνουν πολίτες που θα μάθουν να διεκδικούν. Επίσης, τόνισε ότι εκ μέρους του Δήμου θα κάνουν ό,τι καλύτερο μπορούν, για να αντιμετωπιστούν τα οξυμένα προβλήματα υποδομών κι ελλείψεων που υπάρχουν στα σχολεία κι ευχήθηκε να συγκροτηθεί μέτωπο της σχολικής κοινότητας, που θα διεκδικήσει και θα απαιτήσει.

Στο Περιστέρι η Αλέκα Παπαρήγα

Σήμερα, Σάββατο, στις 8 μ.μ., η Αλέκα Παπαρήγα, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του Κόμματος, θα μιλήσει στο Περιστέρι, στην πλατεία Δημαρχείου. Στη συγκέντρωση θα μιλήσει επίσης ο Χρήστος Μαργανέλης, υποψήφιος βουλευτής Β' Αθήνας.

Δραστηριότητες μελών του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ
  • Σήμερα, Σάββατο

-- Στις 8 μ.μ., στην Πετρούπολη, στην πλατεία Ηρώ, θα μιλήσουν ο Κώστας Παρασκευάς, μέλος του ΠΓ της ΚΕ, και ο υποψήφιος βουλευτής Β' Αθήνας Θωμάς Κοτσαμπάς.

  • Αύριο, Κυριακή

-- Στις 8 μ.μ., στη Γούβα, στην πλατεία Πλυτά, θα μιλήσει ο Νίκος Σοφιανός, μέλος του ΠΓ της ΚΕ και υποψήφιος βουλευτής Επικρατείας.

-- Στις 9 μ.μ. σε συγκέντρωση στον Αγ. Λουκά Αλιβερίου, θα μιλήσει ο Γιώργος Μαρίνος, μέλος του ΠΓ της ΚΕ.

  • Τη Δευτέρα 14/9

-- Στις 8 μ.μ., στα Εξάρχεια, στο καφενείο «Μουριά» (Τρικούπη και Καλλιδρομίου), θα μιλήσει ο Νίκος Σοφιανός.

-- Στις 8 μ.μ., στην κεντρική πλατεία της Κύμης, θα μιλήσει ο Γιώργος Μαρίνος. Στις 9.30 π.μ. θα περιοδεύσει στην ΑΕΝ, στις 11.30 π.μ. στην «Ηλεκτρομηχανική» και στις 12.30 μ.μ. στο Νοσοκομείο.



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ