Σε Αθήνα, Αττική και Θεσσαλονίκη
-- Στις 7.30 μ.μ. στην πλατεία Ιλίου θα μιλήσει ο Γιώργος Μαυρίκος.
-- Στις 7.30 μ.μ. στην κεντρική πλατεία Αγ. Αναργύρων θα μιλήσει ο Γιάννης Τασιούλας.
-- Στις 7.30 μ.μ. στο κολυμβητήριο Μελισσίων (Υψηλάντου 7 και Παναγούλη) θα μιλήσει ο Κώστας Λιαπάτης.
-- Στις 12.30 μ.μ., στα δικαστήρια της Ευελπίδων, θα μιλήσει ο Νίκος Παπακωνσταντίνου.
-- Στις 8 μ.μ. στην πλατεία Ηλεκτρικού στο Μαρούσι θα μιλήσει ο Χρήστος Κατσώτης.
-- Στις 8 μ.μ., στη Σαλαμίνα, στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης, θα μιλήσουν η Βέρα Νικολαΐδου και θα χαιρετίσει η Γεωργία Γκαβογιάννη.
-- Στις 11 π.μ., στην Αγία Βαρβάρα του Αιγάλεω (1ο ΚΑΠΗ Αγίας Βαρβάρας, Καλαντζάκου 7), θα μιλήσει ο Γιώργος Μαυρίκος.
Στη Θεσσαλονίκη
Αντίστοιχα, στη Θεσσαλονίκη προγραμματίζονται οι εξής συγκεντρώσεις:
-- Στο Κορδελιό, στις 7.30 μ.μ., θα μιλήσουν ο Σωτήρης Ζαριανόπουλος και η Ζωή Χριστίδου.
-- Στη Νεάπολη, στις 7.30 μ.μ., στην πλατεία Ωρολογίου θα μιλήσουν ο Βασίλης Ρέβας και η Ρένα Τηλικίδου.
-- Στην Καλαμαριά, στις 7.30 μ.μ., μπροστά στο Δημαρχείο, θα μιλήσουν ο Γιάννης Ζιώγας, ο Δαμιανός Παπαδόπουλος και η Ερμιόνη Τσακιρίδου.
-- Στο Λουδία, στις 7.30 μ.μ., θα μιλήσουν ο Αγγελος Τζέκης και ο Μιχάλης Παπαδόπουλος.
-- Στη Σταυρούπολη, στις 7.30 μ.μ., θα μιλήσει η Νένα Νικοπολιτίδου.
-- Στην Επανωμή, στις 9 μ.μ., θα μιλήσει ο Θόδωρος Ιγνατιάδης.
-- Στα Πεύκα, στις 7.30 μ.μ., θα μιλήσει ο Γιάννης Ζιώγας.
-- Στη Σταυρούπολη, στις 7.30 μ.μ., θα μιλήσουν η Σοφία Καλαντίδου και η Ζωή Χριστίδου.
-- Στη Μενεμένη, στις 7.30 μ.μ., θα μιλήσει ο Γιάννης Δελλής.
-- Στον Εύοσμο, στις 7.30 μ.μ., θα μιλήσει ο Σωτήρης Ζαριανόπουλος.
-- Στην Πυλαία, στις 7.30 μ.μ., θα μιλήσει ο Αγγελος Τζέκης.
-- Στα Κουφάλια, στις 7.30 μ.μ., θα μιλήσουν ο Μιχάλης Σπυριδάκης και ο Μιχάλης Παπαδόπουλος.
-- Στο Ωραιόκαστρο, στις 7.30 μ.μ., θα μιλήσει ο Θόδωρος Κυριακίδης.
-- Στη Μηχανιώνα, στις 7.30 μ.μ., θα μιλήσει ο Κώστας Ιντζές.
-- Στη Νέα Ευκαρπία, στις 7.30 μ.μ., θα μιλήσει η Σοφία Καλαντίδου.
Στην Αττική
Στην Αττική προγραμματίζονται οι εξής συγκεντρώσεις:
-- Στον Αγιο Στέφανο, στο Πνευματικό Κέντρο, στις 8 μ.μ., θα μιλήσει η Ζωή Σώκου.
-- Στη Μαγούλα, στο δημαρχείο, στις 7 μ.μ., θα μιλήσει ο Μανώλης Βαρδαβάκης.
-- Στη Μάνδρα, στην κεντρική πλατεία, στις 7.30 μ.μ., θα μιλήσει ο Χρήστος Κολοβός.
-- Στην Κερατέα, στο Δημαρχείο, στις 6.30 μ.μ., θα μιλήσει η Θεοδώρα Πασχαλίδου.
-- Στην Ελευσίνα, στην πλατεία Ηρώων, στις 7.30 μ.μ., θα μιλήσουν ο Χρήστος Κολοβός και ο Παντελής Παπαβασιλείου.
-- Στα Καλύβια, στο Δημαρχείο, στις 7 μ.μ., θα μιλήσει ο Βάλσαμος Συρίγος.
-- Στα Μέγαρα, στην πλατεία Λυτάρα, στις 7.30 μ.μ. θα μιλήσει ο Παντελής Παπαβασιλείου.
-- Στα Βίλια, στην πλατεία, στις 8 μ.μ., θα μιλήσει ο Χρήστος Κολοβός.
Περιοδεία του Τάκη Τσιόγκα, μέλους της ΚΕ και υποψήφιου βουλευτή Επικρατείας του Κόμματος, σε χώρους της ΔΕΗ, σε Πτολεμαΐδα και Ποντοκώμη
Από παλιότερη συζήτηση του Τ. Τσιόγκα με εργαζόμενους της ΔΕΗ |
Αποδέκτης αυτής της αναγνώρισης για λογαριασμό του Κόμματος έγινε ο Τάκης Τσιόγκας, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος βουλευτής με το ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΚΚΕ, στη διάρκεια της περιοδείας που πραγματοποίησε χτες σε χώρους της ΔΕΗ στην Πτολεμαΐδα αλλά και στην Ποντοκώμη.
Ο Τάκης Τσιόγκας παρουσίασε τις θέσεις του Κόμματος για ΔΕΗ 100% κάτω από δημόσιο έλεγχο και κάλεσε τους εργαζόμενους να δυναμώσουν τον αγώνα για τη δημιουργία ενιαίου δημόσιου φορέα ενέργειας - λαϊκή περιουσία, που θα αξιοποιεί όλες τις παραγωγικές δυνατότητες της χώρας, θα αναπτύσσει όλες τις πηγές ενέργειας, θα προστατεύει το περιβάλλον και την υγεία του λαού, θα εξασφαλίζει θέσεις σταθερής και μόνιμης δουλειάς και φθηνό ρεύμα για το λαό. Κάλεσε τους εργαζόμενους στις 4 του Οκτώβρη να δυναμώσουν το ΚΚΕ και παράλληλα να μπουν αποφασιστικά και μαζικά στον αγώνα, να συσπειρωθούν στο ταξικό κίνημα, για να παρεμποδίσουν τη θύελλα αντιλαϊκών μέτρων που έρχεται, όποιος κι αν είναι στην κυβέρνηση, ΝΔ ή ΠΑΣΟΚ.
Σήμερα ο Τάκης Τσιόγκας συνεχίζει την περιοδεία σε χώρους της ΔΕΗ:
Στη Γενεύη θα βρεθεί σήμερα 24 Σεπτέμβρη, ο Θανάσης Παφίλης, Γενικός Γραμματέας του Παγκόσμιου Συμβουλίου Ειρήνης και ευρωβουλευτής του ΚΚΕ, για να μιλήσει στη σύνοδο του Συμβουλίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του ΟΗΕ. Ο Θ. Παφίλης θα παρέμβει στο θέμα της ετήσιας περιοδικής εξέτασης της πορείας των ανθρωπίνων δικαιωμάτων της χώρας του Βιετνάμ, όπου αναμένεται να μιλήσουν και εκπρόσωποι «Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων» που χρηματοδοτούνται από την Ευρωπαϊκή Ενωση και τις ΗΠΑ για να καταgγείλουν την κυβέρνηση του Βιετνάμ.
Την Παρασκευή 25 Σεπτέμβρη, στις 6 μ.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων της Ελληνικής Κοινότητας Βερολίνου, η ΚΟ Βερολίνου του ΚΚΕ διοργανώνει πολιτική εκδήλωση για τις βουλευτικές εκλογές, με ομιλήτρια την Αννα Γρηγοριάδου.
Για την ενίσχυση του προεκλογικού αγώνα του ΚΚΕ, προσφέρουν:
-- Ο Χρήστος Αναγνώστου, από την ΚΟ ΕΒΕ Λιβαδειάς, προσφέρει 600 ευρώ, σαν πρώτη δόση.
-- Επίσης, ο Σωκράτης Καλύβας, από την ΚΟ ΕΒΕ Λιβαδειάς, προσφέρει 500 ευρώ.
-- Η συντρόφισσα Μπλίκα Καίτη προσφέρει 400 ευρώ για οικονομική ενίσχυση της ΚΝΕ, μέσω της Οργάνωσης της Αθήνας.
-- Ο Γιάννης Λίτσιας, μέσω της ΝΕ Αιτ/νίας του ΚΚΕ, προσφέρει 400 ευρώ στη μνήμη του πατέρα του Γρηγόρη για τον εκλογικό αγώνα του ΚΚΕ.
-- Ο σύντροφος Αντώνης Ζερμπίνης προσφέρει 250 ευρώ στο ΚΚΕ, για τις ανάγκες του εκλογικού αγώνα, μέσω ΚΟ Ν. Φιλαδέλφειας.