Πέμπτη 2 Νοέμβρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΕΡΓΑΤΙΚΑ

Ο «Ρ» ΣΤΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΔΟΥΛΙΑΣ

ΤΡΑΠΕΖΟΫΠΑΛΛΗΛΟΙ: Μαζικό διάβημα θα πραγματοποιήσουν οι δυνάμεις του ΠΑΜΕ στους τραπεζοϋπαλλήλους, στη σημερινή συνεδρίαση της Εκτελεστικής Γραμματείας της ΟΤΟΕ, ενάντια στα σχέδια των τραπεζιτών για την ανατροπή του ωραρίου και το ρόλο των συμβιβασμένων συνδικαλιστικών πλειοψηφιών. Οι δυνάμεις του ΠΑΜΕ καλούν τους εργαζόμενους να εκφράσουν την αντίθεσή τους υπογράφοντας και το σχετικό κείμενο που θα κατατεθεί στην Εκτελεστική Γραμματεία.

ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΕΦΕΤ: Εικοσιτετράωρη απεργία πραγματοποιούν σήμερα οι υπάλληλοι του Ενιαίου Φορέα Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ). Μεταξύ άλλων ζητούν την εξίσωση των μηνιαίων αποδοχών τους με τις αποδοχές που παίρνουν οι εργαζόμενοι στις συναρμόδιες αρχές ελέγχου, την ένταξή τους στο ασφαλιστικό καθεστώς του Δημοσίου, την ολοκλήρωση του θεσμικού πλαισίου λειτουργίας του ΕΦΕΤ και ενιαία πολιτική για τον έλεγχο των τροφίμων, στελέχωση του ΕΦΕΤ και ίδρυση νέων περιφερειακών διευθύνσεων.

ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ: Επεισόδιο σημειώθηκε χτες το απόγευμα στο Αγγελοχώρι Θεσσαλονίκης με δράστη και θύμα της αστυνομικής επέμβασης έναν 35χρονο συμβασιούχο του Δήμου Μηχανιώνας, που διαμαρτυρόμενος για την απόλυσή του ακινητοποίησε λεωφορείο του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών. Ακολούθησε επέμβαση της Αστυνομίας που είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό του.



Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ