Σάββατο 14 Απρίλη 2012 - Κυριακή 15 Απρίλη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30

ΚΑΙΡΟΣ

Μ. ΣΑΒΒΑΤΟ: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα δυτικά, τα βόρεια, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, όπου τα φαινόμενα πιθανώς κατά τόπους να είναι ισχυρά. Εξασθένηση των φαινομένων το βράδυ στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά και τις Κυκλάδες. Οι μετεωρολογικές συνθήκες ευνοούν τη μεταφορά σκόνης από την Αφρική. Ανεμοι: από νότιες διευθύνσεις 5 με 7 και πιθανόν στα πελάγη πρόσκαιρα τοπικά 8 μποφόρ. Από το βράδυ στα δυτικά θα στραφούν σε δυτικούς. Θερμοκρασία: μικρή πτώση στα δυτικά.

ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ: Στα δυτικά, τα βόρεια, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Στα υπόλοιπα λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες, κυρίως τις απογευματινές ώρες με πιθανότητα για πρόσκαιρους όμβρους. Ανεμοι: δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 6 και στα νότια 7 τοπικά 8 μποφόρ με εξασθένηση το βράδυ. Θερμοκρασία: σε μικρή πτώση.

ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΡΙΤΗ: Στη δυτική Ελλάδα και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, κυρίως στα βορειοδυτικά. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες με πιθανότητα πρόσκαιρων όμβρων, κυρίως στα ηπειρωτικά ορεινά τις μεσημβρινές ώρες. Ανεμοι: νότιοι νοτιοδυτικοί 4 με 6 και στο Αιγαίο πρόσκαιρα τη Δευτέρα τοπικά 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: σε μικρή άνοδο.



Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ