Σάββατο 11 Αυγούστου 2018 - Κυριακή 12 Αυγούστου 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πατριδογνωμόνιο
Η νόμιμη «στραβή» στη βάρδια

Δεν πέρασε ούτε βδομάδα από το Πατριδογνωμόνιο του περασμένου Σαββατοκύριακου με τίτλο «Στη βάρδια μας» κι ήρθαν δυο «ειδήσεις» δυστυχώς να δικαιώσουν την επισήμανση της ευθύνης σε βάρδια καθήκοντος. Η μία μοιάζει εξ ορισμού αυθόρμητη κι αθώα, καθαγιασμένη από την ιερή αγανάκτηση των απανθρακωμένων ημερών. Στην άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής, άνθρωπος με ανοιχτό μυαλό, επιστήμονας από κούνια κομμουνιστών κι αποκλειστικά ψηφοφόρος μας. Εχει ακούσει τη δήλωση της Δούρου περί «στραβής», που της έλαχε στη βάρδια της ως περιφερειάρχη, για την τραγωδία στο Μάτι, και ξεσπάει. «Κι εσύ που την υπερασπίστηκες, δεν την άφηνες να την πλακώσει εκείνη στο ξύλο;...». Σοκαρίστηκα. «Ρε συ, καταλαβαίνεις τι λες; Επρεπε ν' αφήσω στο φασίστα κάθαρση κι αναμόρφωση της στραβής πολιτικής των συριζαίων;». Εχεις δίκιο, άκουσα, και πήγαμε παρακάτω κι είδα κυνικά μπροστά μου όλον τον εκφυλισμό της κριτικής κι αυτοκριτικής ικανότητας που πέτυχε η ...δρακογενιά των συριζανέλ σα φλογοβόλος κακός δράκος ιδεολογιών κι αγώνων.

Η δεύτερη όμως είδηση με ξεπερνάει και στη δημοσιογραφική μου βάρδια δεν μπορεί παρά να με αναγκάσει να γράψω γι' αυτό, εδώ και τώρα, αποκαλύπτοντας το δηλητήριο που κρύβεται στον αστικό δημοκρατικό ψευδοπολιτισμό, είτε νομικό είτε της λεγόμενης πολιτικής ορθότητας της μόδας.

Ο νόμος της προοδευτικής Νορβηγίας, συμμάχου μας στο ΝΑΤΟ, για την προστασία της παιδικής ηλικίας, αποδείχθηκε στην εφαρμογή του μια απίστευτη κακοήθεια, έμπνευση και μέσο για το μεγαλύτερο σκάνδαλο παιδεραστίας της χώρας με χιλιάδες θύματα. Ο γνωστότερος παιδοψυχίατρος της χώρας και οι συνεργοί του, που είχαν δικαίωμα με το νόμο να ορίζονται ως σύμβουλοι οικογενειών με την παραμικρή υπόνοια ότι κάποιο παιδί είναι θύμα ενδοοικογενειακής κακοποίησης, έστησε κύκλωμα, το εξής: Εβγαζε ψευδείς γνωματεύσεις για προβλήματα παιδιών 10 έως 14 ετών και επί 20 χρόνια φρόντιζε ν' απομακρύνονται από τους βιολογικούς τους γονείς και επί αυτών ασκούσαν, η παρέα των επιστημόνων, με το νόμο, βιασμούς, βίαιες συνευρέσεις μεταξύ παιδιών, σεξουαλική κακοποίηση παιδιών με νοητική υστέρηση ή κινητικά προβλήματα.

Η υπόθεση της μικρής Σεσίλια αποκάλυψε το κύκλωμα, ο λαμπρός ψυχίατρος οδηγήθηκε στο δικαστήριο και στην κατοχή του βρέθηκαν τέσσερις χιλιάδες βίντεο με σεξουαλική κακοποίηση παιδιών, μεταξύ αυτών και βρέφη και πάνω από δύο χιλιάδες φωτογραφίες.

Ο ψυχίατρος ομολόγησε. Καταδικάστηκε για την υπόθεση της Σεσίλια σε δύο χρόνια φυλάκιση. Μόνον ύστερα ήρθαν οι οικογένειες που από μια παρεξήγηση είδαν τα παιδιά τους να καταλήγουν στην Πρόνοια και οι ίδιοι στη φυλακή.

Στη βάρδια του και με το νόμο. Εδώ τα λόγια μου τελειώνουν...


Της
Λιάνας ΚΑΝΕΛΛΗ



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ