Τετάρτη 4 Μάη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΕΡΓΑΤΙΚΑ

Ο «Ρ» ΣΤΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΔΟΥΛΙΑΣ

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ: Σε κατάληψη του κτιριακού συγκροτήματος «Παπαστράτος» του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, στο Βόλο, προχώρησαν οι απολυμένοι φύλακες του προηγούμενου εργολάβου που είχε αναλάβει τη φύλαξη του χώρου. Οι 20 απολυμένοι διεκδικούν το δικαίωμα στην εργασία με πλήρη ασφαλιστικά και εργασιακά δικαιώματα, απαιτώντας την επαναπρόσληψή τους από το Πανεπιστήμιο.

ΕΚΑΒ: Σε νέα επίσχεση εργασίας προχώρησαν από χτες οι εργαζόμενοι του ΕΚΑΒ, διαμαρτυρόμενοι για τη μη καταβολή των δεδουλευμένων υπερωριών, αργιών, εξαιρέσιμων, που τους οφείλονται απ' το Δεκέμβρη του 2010.

«ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ»: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στα Επείγοντα πραγματοποιούν αύριο Πέμπτη στις 8 π.μ. οι εργαζόμενοι του «Ευαγγελισμού». Διαμαρτύρονται γιατί παραμένουν πέντε μήνες απλήρωτες οι υπερωρίες, για την παύση διορισμών ακόμα και στους ειδικευόμενους γιατρούς, τα 16.000 οφειλόμενα ρεπό, την έλλειψη υλικών και συντήρησης ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού κ.ά.

ΛΑΡΙΣΑ: Tην κυβέρνηση και τη διοίκηση του ΙΚΑ καταγγέλλει σε ανακοίνωσή του το Εργατικό Κέντρο Λάρισας, για την απαράδεκτη κατάσταση που έχουν δημιουργήσει, με τις μεγάλες ελλείψεις προσωπικού στα αιματολογικά - μικροβιολογικά εργαστήρια του ΙΚΑ, στη Λάρισα, με συνέπεια να κλείνουν ραντεβού σε όποιον χρειάζεται εξετάσεις μετά από ένα μήνα από την ημερομηνία που το ζητάει. Το ΕΚΛ αξιώνει από την κυβέρνηση να προχωρήσει στην άμεση κάλυψη όλων των κενών με την πρόσληψη μόνιμου προσωπικού.



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ