Κυριακή 3 Ιούνη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τη Γενική Εκλογοαπολογιστική του Συνέλευση, πραγματοποιεί ο Ελληνοκουβανικός Σύνδεσμος Φιλίας και Αλληλεγγύης, αύριο, στις 6.00 μ.μ., στην αίθουσα του Συνδικάτου Οικοδόμων (πλατεία Κάνιγγος, Βερανζέρου 1, 2ος όροφος).

ΑΘΛΗΤΙΚΟΙ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ
Αύριο η εκδήλωση

Αύριο ΔΕΥΤΕΡΑ 4 ΙΟΥΝΗ, στις 12 το μεσημέρι στην ΕΣΗΕΑ, οι Αθλητικοί Συντάκτες που συμμετέχουν και στηρίζουν τη ΜΑΧΟΜΕΝΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ προσπαθούν να οριοθετηθούν απέναντι στα μεγάλα προβλήματα και να συζητήσουν τους αγωνιστικούς τρόπους αντίδρασης. Στην εκδήλωση θα καταθέσουν τις απόψεις τους οι: Διονύσης Ελευθεράτος (SportDay, ΠΡΙΝ), Γιώργος Καντζιλιέρης (ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ), Μιχάλης Λεάνης (SPORT-FM), Αποστόλης Νταλούκας (ΑΝΤ-1). Συντονίστρια: Δέσποινα Μπαρδάκου.

ΚΡΗΤΗ - ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Εκδήλωση για την Παιδεία

Εκδήλωση με θέμα «Παιδεία για όλο το λαό - κριτήριο ψήφου στις επερχόμενες εθνικές εκλογές», θα πραγματοποιήσει η Επιτροπή Υπαίθρου του ΚΚΕ, αύριο Δευτέρα 4 Ιούνη, στις 8 το βράδυ, στα Πεζά Ηρακλείου, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου. Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο Μανώλης Συντυχάκης, μέλος του Γραφείου Περιοχής Κρήτης του ΚΚΕ.

Δραστηριότητες Κομματικών Οργανώσεων του ΚΚΕ

Οι Κομματικές Οργανώσεις του ΚΚΕ ήδη ξεδιπλώνουν μια σειρά δραστηριότητες, στο πλαίσιο ενός πλατιού πολιτικού ανοίγματος συζήτησης με το λαό για τα προβλήματά του και την πολιτική του Κόμματος. Πιο συγκεκριμένα:

Αύριο Δευτέρα

-- Στις 7.30 μ.μ., σε συγκέντρωση στο Πνευματικό Κέντρο Νέας Χαλκηδόνας (Γρ. Λαμπράκη 8 και Αγ. Αναργύρων) θα μιλήσει ο Γιώργος Μαυρίκος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 8 μ.μ., στην πλατεία Αγ. Ελεούσας, Αιγάλεω, θα μιλήσει ο Αντώνης Σκυλλάκος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής.

-- Στις 12 μ. στο ξενοδοχείο ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΑΛΛΑΣ, στη Βουλιαγμένη, θα περιοδεύσει η Μαρία Τσαγκατάκη, μέλος της ΕΠ της ΚΟΑ.

-- Τους εργαζόμενους της εταιρείας Αφοι ΣΑΡΑΚΑΚΗ ΑΕ (Λ. Αθηνών) θα επισκεφθεί ο Θανάσης Κοτρώνης, μέλος της ΕΠ της ΚΟΑ.

-- Στις 7 μ.μ. ο βουλευτής του ΚΚΕ Αγγ. Τζέκης θα περιοδεύσει στους πλημμυροπαθείς στα χωριά Μελισσουργός, Απολλωνία, Μάδυτο.

-- Σύσκεψη στα Λιμενάρια της Θάσου με ομιλητή τον Δ. Ζαχαριάδη, γραμματέα της ΝΕ Καβάλας του ΚΚΕ.

-- Πολιτική συγκέντρωση με θέμα «Οι συνέπειες από την Κοινή Αγροτική Πολιτική και οι θέσεις του ΚΚΕ» οργανώνει η ΚΟ Βελβενδού Κοζάνης του ΚΚΕ, στις 9 το βράδυ στην Κεντρική Πλατεία Βελβενδού. Θα μιλήσει ο Γιάννης Πατάκης στέλεχος του ΚΚΕ.

-- Στις 9.30 π.μ., στα δημοτικά σχολεία του Κεντρικού Πειραιά, θα πραγματοποιήσει η Ελπίδα Παντελάκη, βουλευτής στην Α' Πειραιά και δημοτική σύμβουλος στο Δήμο Πειραιά.

-- Συγκέντρωση της ΚΟ Πειραϊκής Χερσονήσου, στις 7.30 μ.μ., στην αίθουσα του Α' Δημοτικού Διαμερίσματος, με ομιλήτρια την Ελπίδα Παντελάκη.

-- Συγκέντρωση της ΚΟ Καθηγητών στις 7 μ.μ., στα γραφεία της ΚΟΠ (Καραΐσκου 119). Θα μιλήσει η Χριστίνα Παναγιωτακοπούλου, μέλος του Γραφείου της ΕΠ της ΚΟΠ.

-- Τα έργα εκτροπής του Αχελώου στο εργοτάξιο της Δρακότρυπας Καρδίτσας, επισκέπτεται στις 7 π.μ. ο Τ. Τσιόγκας, βουλευτής του ΚΚΕ και στις 10.30 π.μ. θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου.

Την Τρίτη 5/6

-- Στη 1 μ.μ. τους εργαζόμενους του ξενοδοχείου GRAND RESORT LAGONISSI θα επισκεφθεί ο Ορέστης Κολοζώφ, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής.

-- Τα δημοτικά σχολεία της Ν. Ιωνίας θα επισκεφθεί ο Πέτρος Αλέπης, μέλος του Γραφείου της ΕΠ της ΚΟΑ.

-- Στις 9 π.μ. στο Ταμείο Εθνικής Οδοποιίας (ΤΕΟ) θα περιοδεύσει κλιμάκιο του ΚΚΕ με επικεφαλής τον Δ. Αγκαβανάκη.

-- Σε συγκέντρωση, στις 8.30 μ.μ., στη Μεγαλόπολη (καφενείο Παπαϊωάννου) θα μιλήσει ο Ν. Γόντικας, μέλος του Γραφείου της ΚΟ Πελοποννήσου.

-- Περιοδεία στις 9 π.μ., στα Δικαστήρια Πειραιά (Σκουζέ) θα πραγματοποιήσει η Ελπίδα Παντελάκη, βουλευτής του ΚΚΕ και δημοτική σύμβουλος στο Δήμο Πειραιά.

-- Περιοδεία στις 9.30 π.μ., στα συνεργεία της Ναυπηγοεπισκευαστικής Ζώνης που εργάζονται στα Ναυπηγεία Ελευσίνας, θα πραγματοποιήσει ο Γιάννης Μανουσογιαννάκης, μέλος της ΚΕ και του Γραφείου της ΕΠ της ΚΟΠ.

-- Συγκέντρωση της ΚΟ Ν. Φαλήρου, στις 7.30 μ.μ., στο πεζοδρόμιο των οδών Ειρήνη και Σμολένσκι, με ομιλήτρια την Ελπίδα Παντελάκη, βουλευτή του ΚΚΕ και δημοτική σύμβουλο στο Δήμο Πειραιά.

-- Περιοδεία σε σχολεία της Θάσου αντιπροσωπείας με επικεφαλής τον Δ. Ζαχαριάδη, γραμματέα της ΝΕ Καβάλας του ΚΚΕ.

Προεκλογικές δραστηριότητες της ΚΝΕ

Την Τρίτη στο Περιστέρι ο Γραμματέας του ΚΣ της Οργάνωσης, Γιάννης Πρωτούλης

Περιοδείες αύριο Δευτέρα:

- Στο Οικονομικό της Νομικής, στις 12 το μεσημέρι, θα περιοδεύσει η Ζωή Μπαρίτα, μέλος της Επιτροπής Οικονομικού Ελέγχου του ΚΣ της ΚΝΕ.

- Στη Σχολή Γραφικών Τεχνών και Καλλιτεχνικών Σπουδών (ΣΓΤΚΣ) και στη Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας (ΣΔΟ) του ΤΕΙ Αθήνας, στις 12 το μεσημέρι, ο Γιώργος Τζαβάρας, μέλος του Γραφείου της Οργάνωσης ΤΕΙ Λεκανοπεδίου της ΚΝΕ.

- Στο Νυχτερινό Σχολείο της πλατείας Βάθης, στις 6.30 μ.μ., ο Σκόρδος Δημήτρης, μέλος του Γραφείου του ΣΠ Αθήνας της ΚΝΕ.

- Στο ΤΕΙ Θήβας, στις 5 μ.μ., ο Γιάννης Κλεφτογιάννης, μέλος του Γραφείου του ΣΠ Ανατολικής Στερεάς - Εύβοιας της ΚΝΕ.

- Στο Νυχτερινό Γυμνάσιο και Νυχτερινό ΕΛ Λαμίας, στις 6.30 μ.μ., ο Χάρης Μιχαλάκης, μέλος του ΣΠ Ανατολικής Στερεάς - Εύβοιας της ΚΝΕ.

Την Τρίτη 5/6:

- Στο Περιστέρι (πλατεία Δέγλερη και γήπεδα Χωράφας), στις 8 μ.μ., ο Γιάννης Πρωτούλης, Γραμματέας του ΚΣ της ΚΝΕ.

- Στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο, στις 12 το μεσημέρι, ο Τεύκρος Παντελόγλου, μέλος του Γραφείου Σπουδάζουσας Αθήνας της ΚΝΕ.

- Στο Πάντειο, στις 12 το μεσημέρι, ο Γιάννης Παγανέλης, μέλος του Γραφείου Σπουδάζουσας Αθήνας της ΚΝΕ.

- Στα ΤΕΦΑΑ, στις 12 το μεσημέρι, ο Σταύρος Στούγιος, μέλος του Γραφείου Σπουδάζουσας Αθήνας της ΚΝΕ.

- Στη Σχολή Επαγγελμάτων Υγείας - Πρόνοιας του ΤΕΙ Αθήνας, στις 12 το μεσημέρι, ο Κώστας Μπορμπότης, μέλος της Επιτροπής Οικονομικού Ελέγχου του ΚΣ της ΚΝΕ.

- Στα ΤΕΕ Θήβας στις 11 π.μ., στο ΤΕΙ της πόλης στις 5 μ.μ. και στα νυχτερινά σχολεία στις 7 μ.μ., ο Θοδωρής Λιάππης, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ.

- Στην Αρτάκη Εύβοιας, σε στέκια νεολαίας και εμπορικά καταστήματα στις 8 μ.μ., ο Νίκος Καραγιάννης, μέλος του ΣΠ Ανατολικής Στερεάς - Εύβοιας της ΚΝΕ.

Προφεστιβαλικές εκδηλώσεις

-- Τη Δευτέρα 4/6, στον ΟΑΕΔ Πάτρας, στις 9 π.μ., εκδήλωση διοργανώνει ο Εργατικός Τομέας Πάτρας της ΚΝΕ.

-- Την Τρίτη 5/6, στην Καλαμάτα, στο Τμήμα του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, στις 7.30 μ.μ., με θέμα: «Κριτική και συμπεράσματα από το βιβλίο ιστορίας της ΣΤ' Δημοτικού». Θα μιλήσει ο δάσκαλος Μπάμπης Χαραλαμπόπουλος.
Διαβάστε στο «Ρ»

Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org