Σελ. /32
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Τετάρτη 20 Σεπτέμβρη 2006 - αριθ. φύλλου: 9583

ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΑΓΩΝΑ της «Συμπαράταξης για την Αθήνα»

Το ψηφοδέλτιο στηρίζεται από το ΚΚΕ, το ΔΗΚΚΙ, την Κομμουνιστική Ανανέωση, την Παρέμβαση Αριστερών Πολιτών, άλλες οικολογικές, ριζοσπαστικές δυνάμεις και προσωπικότητες της πρωτεύουσας, ανθρώπους του μόχθου, του συνδικαλιστικού κινήματος, των Γραμμάτων και των Τεχνών


ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ - ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ - ΜΑΘΗΤΕΣ
Συνεχίζουν με απεργιακές συγκεντρώσεις

Συνεχίζουν για τρίτη μέρα σήμερα την απεργία οι εκπαιδευτικοί πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης και μαζί τους κινητοποιούνται εργαζόμενοι στο Δημόσιο, μαθητές και γονείς. Στις 12 το μεσημέρι στην Ομόνοια η απεργιακή συγκέντρωση του ΠΑΜΕ, που προτάσσει την ανάγκη για Παιδεία που θα υπηρετεί τις λαϊκές ανάγκες. Η απεργία δασκάλων και νηπιαγωγών συνεχίζεται μέχρι και την Παρασκευή.


ΣΕΛ.  3


ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΥΡΙΚΟΣ
Ισότιμη προβολή των υποψηφίων

Ανοιχτή επιστολή προς τους διευθυντές των ραδιοτηλεοπτικών σταθμών και των εφημερίδων από τον υποψήφιο υπερνομάρχη με τη ΝΑΣ, με προτάσεις για την ισότιμη προβολή των συνδυασμών.


ΣΕΛ.  7
ΒΑΛΚΑΝΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ
Το κοινό ανακοινωθέν

Δίνεται σήμερα στη δημοσιότητα το κοινό ανακοινωθέν από τη Βαλκανική Συνάντηση των Κομμουνιστικών Κομμάτων στο οποίο εκφράζεται η κοινή τους θέληση να ενισχύσουν και να πυκνώσουν τις κοινές πρωτοβουλίες και ευρύτερες αντιιμπεριαλιστικές δράσεις.


ΣΕΛ.  19
ΠΑΜΕ
Για την απελευθέρωση των 5 Κουβανών

Αντιπροσωπεία του Μετώπου επέδωσε χτες στην κουβανική πρεσβεία πάνω από 270 υπογραφές συνδικαλιστικών στελεχών και πάνω από 3.000 υπογραφές εργατών που απαιτούν την απελευθέρωση των πέντε Κουβανών, ενώ συνεχίζει την καμπάνια αλληλεγγύης.


ΣΕΛ.  16   -   17

Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ