Σελ. /28
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Παρασκευή 18 Οχτώβρη 2002 - αριθ. φύλλου: 8401

ΣΤΗ ΜΑΧΗ 62 ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟ ΚΚΕ
ΛΑΪΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ στους αγωνιστικούς συνδυασμούς
  • Δυναμικά την Κυριακή στην κάλπη για το β΄ γύρο. Υπερψηφίζουμε μαζικά και αποφασιστικά τα ψηφοδέλτια που υποστηρίζει το ΚΚΕ και άλλες δυνάμεις σε 62 δήμους σε όλη τη χώρα.
  • Σαράντα οκτώ (48) είναι οι νομαρχιακοί σύμβουλοι που εκλέχτηκαν στις νομαρχίες με τα αγωνιστικά ψηφοδέλτια, αντί των τριάντα εννέα (39) που είχαν εκλεγεί το 1998.
  • Ενώ διευρύνεται η λαϊκή υποστήριξη στους αγωνιστικούς συνδυασμούς, βρίσκεται σε εξέλιξη μεγάλη επιχείρηση εξαγοράς συνειδήσεων, πιέσεων, ρουσφετολογίας από τον κρατικό μηχανισμό και τους παρατρεχάμενους.
  • Αντιστεκόμαστε στα εκβιαστικά διλήμματα και στις θεωρίες του «μικρότερου κακού». Καταψηφίζουμε συνδυασμούς που στηρίζονται από κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ, ΣΥΝ, ΝΔ, ρίχνοντας λευκό ή άκυρο την Κυριακή.

Δίνουν τη μάχη σε Β` Αθήνας και Β` Πειραιά

ΧΑΛΑΝΔΡΙΓρηγόρης Γυφτόπουλος
ΧΑΛΑΝΔΡΙΓρηγόρης Γυφτόπουλος
Στέλιος Μπενετάτος - Νίκαια

Γιώργος Γιώγος - Πετρούπολη

Νίκος Ρογκάκος - Βύρωνας

Χρήστος Κορτζίδης - Ελληνικό

Γρηγόρης Γυφτόπουλος - Χαλάνδρι

ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΓιώργος Γιώγος
ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΓιώργος Γιώγος
 ΒΥΡΩΝΑΣΝίκοςΡογκάκος
ΒΥΡΩΝΑΣΝίκοςΡογκάκος
ΕΛΛΗΝΙΚΟΧρήστος Κορτζίδης
ΕΛΛΗΝΙΚΟΧρήστος Κορτζίδης
ΝΙΚΑΙΑΣτέλιος Μπενετάτος
ΝΙΚΑΙΑΣτέλιος Μπενετάτος

Μεγάλες συγκεντρώσεις χτες και σήμερα

Μεγάλες και μαχητικές ήταν οι συγκεντρώσεις σε Νίκαια (φωτο) και Ελληνικό χτες βράδυ. Σήμερα οι κεντρικές συγκεντρώσεις σε Βύρωνα και Πετρούπολη


ΜΑΤΙ
Το μυαλό τους στην τσέπη του λαού της Νίκαιας...

«Φαντάζομαι τη μέρα, που οι αρσιβαρίστες μας θα ανεβαίνουν στο βάθρο για να τιμηθούν. Και οι τηλεοράσεις ολόκληρης της υφηλίου θα παίρνουν συνέντευξη από τον δήμαρχο της πόλης που θα λέει: Οι Ολυμπιακοί Αγώνες είναι καπιταλιστική εφεύρεση και είμαστε αντίθετοι. Τρομάζω. Και ψηφίζω Τράπαλη». Αυτή είναι η αποκαλυπτικότατη δήλωση του βουλευτή Β` Πειραιά του ΠΑΣΟΚ Γιάννη Καψή, την οποία έκανε - υποτίθεται - για να πείσει τους ψηφοφόρους να ψηφίσουν τον κυβερνητικό Τράπαλη κι όχι τον υποψήφιο της «Δημοκρατικής Ενότητας», Στ. Μπενετάτο. Δεν πρόκειται να σχολιάσουμε τη γελοιότητα του «επιχειρήματος» του εν λόγω κυρίου, γιατί αυτή είναι κάτι παραπάνω από φανερή.

Αυτό που θέλουμε να επισημάνουμε, όμως, είναι ότι ο λαός της Νίκαιας για άλλα τρομάζει. Δεν τρομάζει ούτε από τις δηλώσεις που θα γίνουν στους Ολυμπιακούς Αγώνες, ούτε από τα γνωστά συγχαρητήρια στους Ολυμπιονίκες! Ο λαός της Κοκκινιάς τρομάζει για τα δισεκατομμύρια των δισεκατομμυρίων, που θα ξοδέψουν και θα φάνε οι διάφοροι μεγαλοσχήμονες. Τρομάζει, γιατί συνειδητοποιεί ότι αυτά που θα ξοδέψουν και θα φάνε από κοινού οι λίγοι, θα κληθεί να τα πληρώσει πάλι ο λαός της Κοκκινιάς με νέους φόρους και νέες αντιλαϊκές οικονομικές πολιτικές, που θα του επιβάλουν οι διάφοροι κυβερνητικοί βουλευτές, τύπου Καψή, και οι κυβερνητικοί δήμαρχοι, τύπου Τράπαλη. Κι επειδή ακριβώς ο λαός τρομάζει, αφού ξέρει ότι τα σχέδια της κλεψιάς είναι, ήδη, στα συρτάρια των διαφόρων Τράπαλη και σία, γι' αυτό την Κυριακή θα ψηφίσει αποφασιστικά στη Νίκαια «Δημοκρατική Ενότητα», Στέλιο Μπενετάτο.




Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ