Τρίτη 18 Φλεβάρη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητες μελών του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ
Αύριο Τετάρτη

-- Στις 6.30 π.μ., ο Νίκος Σοφιανός, υποψήφιος δήμαρχος Αθήνας, θα επισκεφτεί τις εγκαταστάσεις της Διεύθυνσης Οδοποιίας, στη συμβολή των οδών Σαλαμινίας 20 και Αγ. Αννης. Στις 5 μ.μ., θα μεταβεί στη Φιλαρμονική του Δήμου, στο Σταθμό Λαρίσης. Στις 7 μ.μ., θα μιλήσει σε συγκέντρωση των Κομματικών Οργανώσεων Πετραλώνων του ΚΚΕ στο Πολιτιστικό Κέντρο (Αθηνόδωρου 61).

-- Ο Γ. Μαρίνος, υποψήφιος περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, στις 13.00 θα επισκεφθεί το Νοσοκομείο Χαλκίδας όπου θα μιλήσει σε συγκέντρωση εργαζομένων, ενώ στις 19.00 θα μιλήσει σε συγκέντρωση στο Θέατρο Παπαδημητρίου στη Χαλκίδα.

Την Πέμπτη 20/2

-- Στις 10 π.μ., ο Νίκος Σοφιανός θα περιοδεύσει στη Διεύθυνση Πολεοδομίας του Δήμου, στην οδό Σωκράτους 57.

Την Παρασκευή 21/2

-- Στις 9.30 π.μ., ο Νίκος Σοφιανός θα περιοδεύσει στην «Τεχνόπολις» του Δήμου και στο δημοτικό ραδιοσταθμό «Αθήνα 9,84» στο Γκάζι.

-- Σε εκδήλωση με θέμα: «Τιμάμε και εμπνεόμαστε από τους αγώνες του κομμουνιστή, συνδικαλιστή στον κλάδο του Μετάλλου και γραμματέα της ΓΣΕΕ Μήτσου Παπαρήγα», την οποία διοργανώνει η ΤΟ Βιομηχανίας της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ, στις 6.30 μ.μ., στην έδρα της ΚΕ του ΚΚΕ στον Περισσό (Λεωφ. Ηρακλείου 145), θα μιλήσει ο Δημήτρης Γόντικας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ