Τρίτη 18 Φλεβάρη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΤΗΣ ΚΝΕ
Μαζική συγκέντρωση για τα εργασιακά δικαιώματα των νέων

Στιγμιότυπα από την κινητοποίηση
Στιγμιότυπα από την κινητοποίηση
Με μαζική συμμετοχή της νεολαίας πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου, στη Θεσσαλονίκη, η συγκέντρωση της Οργάνωσης Περιοχής Κεντρικής Μακεδονίας της ΚΝΕ, ενάντια στον εργασιακό μεσαίωνα που επιβάλλουν κυβέρνηση - ΕΕ - μονοπώλια στους νέους.

Στη συγκέντρωση στο Αγαλμα Βενιζέλου, μίλησε ο Γρηγόρης Κλιγκόπουλος, Γραμματέας της Οργάνωσης Περιοχής Κεντρικής Μακεδονίας της ΚΝΕ. Απευθύνθηκε στους νέους και τις νέες που βρίσκονται στα διάφορα προγράμματα απασχόλησης, σε όσους κάνουν πρακτική και πληρώνονται με ψίχουλα, στους νέους της κατάρτισης, τους φοιτητές, τους μαθητές των ΕΠΑΛ, στους άνεργους που στην περιοχή της Κεντρικής Μακεδονίας έχουν ξεπεράσει το 60% και τους κάλεσε σε οργάνωση του αγώνα ενάντια στην επίθεση που δέχονται από την κυβέρνηση, την ΕΕ, το κεφάλαιο και τα κόμματά τους και στόχο έχει να μετατρέψουν τους νέους και τις νέες σε σύγχρονους δούλους.

Κάλεσε τους νέους, μαζί με τα μέλη της ΚΝΕ, μαζί με τις δυνάμεις του ΠΑΜΕ, να πρωτοστατήσουν στην πάλη για να ορθώσουν το δικό τους σχέδιο παρεμπόδισης των μέτρων, ανυπακοής, οργάνωσης του αγώνα ενάντια στην ανεργία, την κοροϊδία και τον εμπαιγμό, ενάντια στη μείωση των απαιτήσεων.

Ακολούθησε μαχητική πορεία στους δρόμους της πόλης, η οποία κατέληξε στο Αγαλμα Βενιζέλου. Εκεί η κινητοποίηση συνεχίστηκε με συναυλία.



Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ