Πέμπτη 12 Γενάρη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Στην υπηρεσία του κεφαλαίου

Μπορούμε πλέον να κοιμόμαστε ήσυχοι! Ο εκπρόσωπος Τύπου του συγκυβερνώντος ΛΑ.Ο.Σ. τοποθετήθηκε χτες για τον 13ο και 14ο μισθό και διαβεβαίωσε ότι πρώτο τους μέλημα είναι να μην πεθάνουν οι εργαζόμενοι από την πείνα, όσο για τα υπόλοιπα... έχει ο Θεός! Οπως δήλωσε: «Πρώτα εξασφαλίζεις στον άνθρωπό σου τη ζωή του, μετά την υγεία του και στη συνέχεια την εμφάνισή του. Το κύριο μέλημά μας είναι να εξασφαλίσουμε δουλειά σε όλους τους Ελληνες, να υπερασπιστούμε τα προνόμια των εργαζομένων, αλλά να σκεφτούμε, ταυτόχρονα, και το 1 εκατομμύριο ανέργους»...

Και μιας και ο λόγος για ανέργους ο Κ. Αϊβαλιώτης έκανε και μια ακόμα δήλωση για την εφεδρεία, την οποία χαρακτήρισε «μεγάλη πολιτική κουτουράδα» δηλώνοντας όχι και τόσο βέβαιος «ότι θα είναι η τελευταία»! Υπενθυμίζουμε ότι αναφέρεται σε ένα μέτρο που υλοποιεί η κυβέρνηση στην οποία συμμετέχει, το οποίο σπρώχνει στην ανεργία χιλιάδες δημοσίους υπαλλήλους και μας προϊδεάζει ότι θα ακολουθήσουν κι άλλα παρεμφερή.

Απ' όλα αυτά οι άνθρωποι του μόχθου, άνεργοι και εργαζόμενοι, ας κρατήσουν μόνο την οργή που προκαλούν κι ας τη μετουσιώσουν σε πάλη ταξική. Μέλημα του ΛΑ.Ο.Σ. είναι οι ανάγκες της πλουτοκρατίας και γι' αυτές τσακίζει το λαό, για του οποίου τις ανάγκες δεν δίνει δεκάρα τσακιστή. Για την ανεργία δεν φταίνε τα δήθεν προνόμια των εργαζομένων, τέτοια άλλωστε δεν υπάρχουν. Για την ανεργία και την εξαθλίωση όπου βυθίζονται οι εργάτες και οι οικογένειές τους φταίνε τα παράσιτα οι κεφαλαιοκράτες και το πολιτικό τους προσωπικό, που το μόνο που μπορούν να εγγυηθούν είναι η επέκτασή τους σε όλο το λαό.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ