Τρίτη 19 Οχτώβρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΕΚΛΟΓΕΣ 7 ΝΟΕΜΒΡΗ 2010
«Να ορθωθεί λαϊκό τείχος προστασίας της πόλης»

Σε συγκέντρωση της παράταξης στο πρώην εργοστάσιο της «Αλυσίδας», στην περιοχή Χαριλάου, μίλησε ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης με τη «Λαϊκή Συσπείρωση»

Ο Σ. Ζαριανόπουλος
Ο Σ. Ζαριανόπουλος
«Είναι επείγουσα ανάγκη, επιτακτική, να ορθωθεί λαϊκό τείχος προστασίας της πόλης από τα μεγάλα συμφέροντα».

Με τα λόγια αυτά, ο Σωτήρης Ζαριανόπουλος, υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», κάλεσε τους εργαζόμενους, τα πλατιά λαϊκά στρώματα να αντισταθούν στην καθημερινή υποβάθμιση της ζωής τους, μιλώντας σε συγκέντρωση της παράταξης στο πρώην εργοστάσιο της «Αλυσίδας», στην περιοχή Χαριλάου. Εγκαταλειμμένο, εδώ και χρόνια, το κτίριο έχει μπει στο στόχαστρο μεγάλων επιχειρηματικών και εργολαβικών συμφερόντων. Η «Λαϊκή Συσπείρωση» κινητοποιείται όχι μόνο για να μην παραδοθεί ο χώρος στους μεγαλοεπιχειρηματίες, αλλά και για να αξιοποιηθεί προς όφελος των αναγκών των εργαζομένων. Διεκδικεί να κατασκευαστούν παιδικοί σταθμοί, χώροι αναψυχής, πολιτισμού και άθλησης, σχολικό κτίριο.

«Διεκδικούμε, ανατρέπουμε, απειθαρχούμε στην πολιτική που φτωχαίνει το λαό και την ίδια την πόλη. Ανοίγουμε δρόμο για να βρούνε την ικανοποίησή τους οι λαϊκές ανάγκες», τόνισε ο Σ. Ζαριανόπουλος. Σε άλλο σημείο, υπογράμμισε πως η «Λαϊκή Συσπείρωση» έχει «τη θέληση και τη βούληση να επιβάλει ενάντια, αν χρειαστεί, σε νόμους, σε δικαστικές και κυβερνητικές αποφάσεις είτε του ΠΑΣΟΚ είτε της ΝΔ, με τη δύναμη της λαϊκής θέλησης και δράσης, λύσεις σε όφελος του λαού». Επισήμανε, δε, πως οι υποψήφιοι τόσο με τη ΝΔ, όσο και με το ΠΑΣΟΚ, αλλά και τα αναχώματά τους στο δήμο όχι μόνο δε λένε κουβέντα για τα λαϊκά προβλήματα, αλλά ακόμη και στα δήθεν τοπικά, που υποτίθεται ότι κόπτονται, δεν έχουν πει τίποτα για το σοβαρό θέμα της «Αλυσίδας» - και άλλων χώρων της πόλης - που αποτελεί ένα απ' τα μεγαλύτερα φιλέτα της περιοχής.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ