Τρίτη 19 Οχτώβρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΕΚΛΟΓΕΣ 7 ΝΟΕΜΒΡΗ 2010
Συγκεντρώσεις της «Λαϊκής Συσπείρωσης»

Σήμερα, Τρίτη

-- Ο Ηλίας Σταμέλος, υποψήφιος δήμαρχος Καισαριανής, και ο Γιώργος Σκιαδιώτης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος στην Περιφέρεια Αττικής στον Κεντρικό Τομέα, θα μιλήσουν στην πλατεία της Καισαριανής στις 7.30 μ.μ.

-- Ο Βασίλης Λυκούρας, υποψήφιος δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής, και ο Κώστας Λιαπάτης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος στην Περιφέρεια Αττικής στο Βόρειο Τομέα, θα μιλήσουν σε συγκέντρωση στην πλατεία ΗΣΑΠ στο Ηράκλειο, στις 7.30 μ.μ.

-- Ο Λευτέρης Παπακωνσταντόπουλος, υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος, θα μιλήσει σε συγκέντρωση στο εργοστάσιο του ΗΣΑΠ στον Πειραιά σήμερα στις 9 το πρωί.

-- Ο Γιώργος Μαυρίκος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, και ο Αλέκος Περράκης, υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος, θα μιλήσουν στις 10 το πρωί σε συγκέντρωση εργαζομένων στην «ΙΝΤΡΑΚΟΜ».

-- Ο Σπύρος Χαλβατζής, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής, θα μιλήσει στις 10 το πρωί σε συγκέντρωση εργαζομένων στην ALPHA BANK (Λ. Αθηνών 103).

-- Ο Γιώργος Μαστραγγελής, υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος, θα μιλήσει σε συγκέντρωση στο αμαξοστάσιο της ΕΘΕΛ στις 9 το πρωί.

-- Ο Χάρης Χουρδάκης, υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος, στις 11 το πρωί θα μιλήσει σε συγκέντρωση στον Φάρο Τυφλών Καλλιθέας.

-- Οι Κομματικές Οργανώσεις επισιτισμού και ξενοδοχείων της Αχτίδας Υπηρεσιών της ΚΟΑ οργανώνουν συσκέψεις με θέμα: «Οι τοπικές και περιφερειακές εκλογές και οι θέσεις του ΚΚΕ». Θα μιλήσει η Φλούδα Γεωργία, υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος. Οι συσκέψεις θα πραγματοποιηθούν σήμερα στις 11 το πρωί και στις 6 το απόγευμα στο Συνδικάτο Οικοδόμων (Βερανζέρου 1, Αθήνα).

Αύριο, Τετάρτη

-- Ο Παναγιώτης Πάλμος, υποψήφιος δήμαρχος Βύρωνα, και ο Κώστας Ζιώγας, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος στην Περιφέρεια Αττικής στον Κεντρικό Τομέα, θα μιλήσουν σε συγκέντρωση στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης (Ταπητουργείο) στο Βύρωνα.

-- Ο Χρήστος Κατσώτης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Νότιου Τομέα Αθηνών, και η Γιώτα Δήμου, υποψήφια δήμαρχος Αγίου Δημητρίου, θα μιλήσουν σε συγκέντρωση στις 7 μ.μ. στην πλατεία Ελενας Βενιζέλου (νέο τέρμα), στον Αγιο Δημήτριο.

-- Ο Λευτέρης Παπακωνσταντόπουλος, υποψήφιος στην Περιφέρεια Αττικής στο Νότιο Τομέα, και ο Αγγελος Βρεττός, υποψήφιος δήμαρχος Νέας Σμύρνης, θα μιλήσουν σε συγκέντρωση στην πλατεία της Νέας Σμύρνης στις 7 μ.μ.

-- Η Ελένη Ζαφειρίου, υποψήφια αντιπεριφερειάρχης Κεντρικού Τομέα Αθηνών, και ο Σπύρος Μπότσης, υποψήφιος δήμαρχος Δάφνης - Υμηττού, θα μιλήσουν σε συγκέντρωση στην πλατεία Υμηττού στις 7 μ.μ.

-- Η Αλεξάνδρα Μπαλού, υποψήφια αντιπεριφερειάρχης Βόρειου Τομέα Αθηνών, και η Βαγγελιώ Πλατανιά, υποψήφια δήμαρχος Παπάγου - Χολαργού, θα μιλήσουν σε συγκέντρωση στην πλατεία Κωστή Παλαμά στο Χολαργό.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ