Τρίτη 19 Οχτώβρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΕΚΛΟΓΕΣ 7 ΝΟΕΜΒΡΗ 2010
Ψήφος με πρακτική αξία για τη ζωή σας

Στο Ιλιον περιόδευσε την Κυριακή το πρωί ο Θανάσης Παφίλης, υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής και μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ

Σε κεντρικό πεζόδρομο και σε καφετέριες στο άλσος περιόδευσε την Κυριακή το πρωί στο Ιλιον ο Θανάσης Παφίλης, υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής συνοδευόμενος από την υποψήφια δήμαρχο Ιλίου, Σταυρούλα Τσίτσου. Ο Θ. Παφίλης μιλώντας σε καφετέρια, όπου ήταν συγκεντρωμένοι πολλοί νέοι και οικογένειες, υπογράμμισε την κρισιμότητα των εκλογών:

Ετοιμάζονται νέα σκληρά μέτρα, τα έχουν ήδη στο συρτάρι και περιμένουν το αποτέλεσμα των εκλογών. Αν ενισχυθούν τα 3 ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ, της ΝΔ ή του ΛΑ.Ο.Σ., ο λαός θα είναι σαν να σκάβει το λάκκο του, σαν να κατανοεί τα αντεργατικά μέτρα. Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης τόνισε: Θυμηθείτε πέρσι τι σας είπε το ΚΚΕ. Οτι έρχεται θύελλα. Τότε δεν μας πιστέψατε, σήμερα όσοι διαμαρτύρεστε, όσοι απογοητευτήκατε, πρέπει να το δείξετε στην κάλπη. Αυτές οι εκλογές έχουν και πρακτική σημασία για τη ζωή σας. Οταν θα έρχονται τα δημοτικά τέλη και η φορολογία, όταν τα σχολεία και η υγεία περάσουν στην τοπική διοίκηση, τότε θα θυμηθείτε αυτά που σας λέμε τώρα.

«Δεν σας τάζουμε λαγούς με πετραχήλια», σημείωσε. «Αλλά δεν θα επιτρέψουμε να σας τσακίσουν. Λεφτά υπάρχουν και μάλιστα πολλά. Θα παλέψουμε να τα πάρουμε από αυτούς που τα έχουν. Τέλος, όσοι σας τάζουν, σας κοροϊδεύουν χυδαία, διότι με τις ενοποιήσεις του "Καλλικράτη" 30.000 θα απολυθούν από τους ΟΤΑ».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ