Παρασκευή 15 Οχτώβρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Να διοριστούν τώρα καθηγητές στα ΤΕΦΑΑ

Συνάντηση με τους φοιτητές που βρίσκονται σε κινητοποιήσεις είχε η Αλέκα Παπαρήγα

Με τους φοιτητές των ΤΕΦΑΑ

Motion Team

Με τους φοιτητές των ΤΕΦΑΑ
Με εκπροσώπους των φοιτητών της σχολής ΤΕΦΑΑ των Σερρών, οι οποίοι βρίσκονται σε κινητοποιήσεις το τελευταίο διάστημα, συναντήθηκε χτες το απόγευμα η Αλέκα Παπαρήγα. Η έλλειψη καθηγητών έχει οδηγήσει φοιτητές που θα ολοκλήρωναν φέτος τις σπουδές τους, να μην ξέρουν αν θα αποφοιτήσουν. Είναι ενδεικτικό ότι ενώ πέρσι υπήρχαν 30 αποσπασμένοι καθηγητές από τη Μέση Εκπαίδευση στη σχολή, φέτος είναι μόνο εννιά.

Αμέσως μετά τη συνάντηση, η Αλ. Παπαρήγα δήλωσε: «Δεν μπορεί να χαθεί άλλος χρόνος. Καλούμε την υπουργό, την κ. Διαμαντοπούλου να αντιμετωπίσει άμεσα το ζήτημα του διορισμού όλων των απαραίτητων καθηγητών για τη Σχολή ΤΕΦΑΑ των Σερρών, διότι αυτή τη στιγμή δεν μπορεί να λειτουργήσει. Οι κινητοποιήσεις των φοιτητών είναι αναπόφευκτες, απ' τη στιγμή που δεν μπορούν να κάνουν μαθήματα. Και όχι μόνο. Πρέπει να λειτουργήσει και πρέπει τα παιδιά, ιδιαίτερα αυτά που είναι στο τελευταίο έτος, να ολοκληρώσουν έγκαιρα τις σπουδές τους. Δεν υπάρχει για μας καμιά δικαιολογία, είτε γραφειοκρατική, είτε ταμειακή, είτε οποιαδήποτε άλλη από την κυβέρνηση, να μην μπορούν να λειτουργήσουν τα ΤΕΦΑΑ».

Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου για το αν μπορεί να γίνει κάτι σύντομα, η Αλ. Παπαρήγα τόνισε: «Αν θέλει η υπουργός, όλα μπορούν να γίνουν». Οταν της ζητήθηκε να σχολιάσει τις δηλώσεις του Θ. Πάγκαλου ότι όλοι οι συνδυασμοί έχουν στα ψηφοδέλτιά τους έναν αστυνομικό κι έναν εφοριακό, η Αλ. Παπαρήγα τόνισε: «Ισως αυτό συμβαίνει στα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ, γιατί στα ψηφοδέλτια του ΚΚΕ δε συμβαίνει κάτι τέτοιο».


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ