Παρασκευή 15 Οχτώβρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
... και έτρεξαν πρόθυμοι

Πήραν το «ραβασάκι» απ' το ΠΑΣΟΚ και το αναπαρήγαγαν διά της πιστής αντιγραφής. Για να υπηρετήσουν σκοπιμότητες. Γιατί προφανώς γνωρίζουν ότι στη Νίκαια εξελίσσεται ένα καθαρά προβοκατόρικο σχέδιο που έχει στήσει το ΠΑΣΟΚ, για να σπιλώσει την αγωνιστική δημοτική αρχή. Προφανώς γνωρίζουν ότι η ηγετική ομάδα της ΠΑΣΚΕ στο σωματείο, από τις 30 του Σεπτέμβρη, έχει δεσμεύσει το λογαριασμό της μισθοδοσίας του συνόλου των εργαζομένων του δήμου. Στις 5 του Οκτώβρη ο δήμος κατέθεσε αίτηση στο Πρωτοδικείο να ξεμπλοκαριστεί η μισθοδοσία και να πάρουν οι εργαζόμενοι τα λεφτά τους. Η αίτηση απορρίφθηκε, επειδή η ΠΑΣΚΕ αρνήθηκε να αποδεσμεύσει το λογαριασμό. Αυτά παρά το γεγονός ότι ο δήμαρχος ποτέ δεν αρνήθηκε να τους δώσει το επίδομα που άλλωστε μπήκε μπροστά για να το εξασφαλίσουν, το οποίο όμως δεν μπορεί να το αντλήσει απ' τη μισθοδοσία του προσωπικού.

Γνωρίζουν ότι ο δήμαρχος Νίκαιας έστειλε επιστολή στην κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και προσωπικά στον πρωθυπουργό, ζητώντας να πάρει θέση γι' αυτή την κατάσταση. Σαν απάντηση, η κυβερνητική παράταξη όξυνε την πρόκληση και ως πλειοψηφία της διοίκησης του σωματείου, παρά τις αντιδράσεις από εργαζόμενους, επέβαλε αποχή από κάθε εργασία. Αίτημα; Ο δήμος να καταβάλει το μισθό των εργαζομένων! Το μισθό που αυτή έχει μπλοκάρει!

Γνωρίζουν στην «Αυγή» ότι η ΠΑΣΚΕ είναι αυτή που έχει μετατρέψει σε ομήρους της τους εργαζόμενους του δήμου και ολόκληρο το λαό της πόλης, προκειμένου να φέρει σε πέρας τη διατεταγμένη αποστολή της. Οπως γνωρίζουν καλά στην «Αυγή» και τα όσα έχει πράξει η δημοτική αρχή υπέρ των εργαζομένων, που καμία άλλη δεν τα έχει πράξει, π.χ. μονιμοποίηση συμβασιούχων, καταβολή μισθών κ.ά. Είναι η ίδια που μπήκε μπροστά για να κατοχυρώσουν οι 81 εργαζόμενοι το ειδικό επίδομα.

Τα γνωρίζει όλα αυτά η «Αυγή» αλλά χώνεται ως το κεφάλι στη βρωμιά του ΠΑΣΟΚ. Ετσι είναι, οι καλοί φίλοι στην ανάγκη φαίνονται...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ