Παρασκευή 15 Οχτώβρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΛΕΝΕ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΤΙ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΡΙΟ

ΣΥΝΕΠΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΞΗ ΠΟΥ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ: «Είναι εξαιρετικά θετικό το γεγονός πως η αξιωματική αντιπολίτευση αποφάσισε να ψηφίσει το νομοσχέδιο για την αναδιάρθρωση του ΟΣΕ. Η Ν.Δ. κινείται στην κατεύθυνση της συναίνεσης και της στήριξης ορισμένων επώδυνων, πλην αναγκαίων, μεταρρυθμίσεων (...) Η αξιωματική αντιπολίτευση έδωσε δείγματα συναίνεσης με την ψήφο της στο νομοσχέδιο για την απελευθέρωση των μεταφορών, και τώρα με τη στάση της στις αλλαγές στον ΟΣΕ. Ας ελπίσουμε ότι τώρα θα δοθεί η ευκαιρία στην κυβέρνηση να δώσει και εκείνη δείγματα συναίνεσης που μπορεί να οδηγήσουν εν τέλει στην πολυπόθητη εθνική συνεννόηση σε ορισμένα θεμελιώδη ζητήματα, όπως οι αλλαγές στην παιδεία και η πάταξη της διαφθοράς» (από το κύριο άρθρο στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ).

ΖΗΤΑΝΕ ΚΑΡΤΕΡΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ: «Αυτή η μοναδική στην Ιστορία ανάδυση των χιλιανών μεταλλωρύχων από τα Τάρταρα μόνο ελπίδες μπορεί να γεννήσει. Το θάρρος, η καρτερικότητα, η θέληση, η αλληλεγγύη, όπως και η πίστη στις δυνατότητες των ανθρώπων, είναι αρετές που χρειαζόμαστε σε τέτοιες δύσκολες στιγμές. Θα τις χρειαστούμε και εδώ σε τούτες τις καταθλιπτικές ημέρες της οικονομικής κρίσης» (από το κύριο άρθρο στο ΒΗΜΑ).

ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗ ΧΑΡΗ: «Ενα θαύμα αναζητούμε κι εμείς εδώ στην Ελλάδα. Χθες ο Γιώργος Παπανδρέου επανέλαβε ότι "η προσπάθεια αποδίδει" (...) αναφέρεται προφανώς στον θετικό αντίκτυπο που έχει στο εξωτερικό το πρόγραμμα σταθερότητας και η εφαρμογή του μνημονίου. Στο εσωτερικό όμως αυξάνεται το έλλειμμα αισιοδοξίας αλλά και το κοινωνικό έλλειμμα (...) το ζήτημα δεν είναι μόνο να πετύχει η εγχείρηση, αλλά να επιβιώσει και ο ασθενής. Και, δυστυχώς, αυτή τη στιγμή ο ασθενής συνεχίζει να χαροπαλεύει» (το σχόλιο στο ΕΘΝΟΣ).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ